Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Ελιά Ελιά με Γαύρο Βασιλιά

Αιφνίδιες εξελίξεις ταλανίζουν από χθες την παγκόσμια Κεντροαριστερά, καθώς οι 58 αποχωρούν από την ανασυγκρότηση του χώρου, τουλάχιστον μέχρι τις ευρωεκλογές, οπότε και θα ονομαστούν "Από τους 58 γύρισαν 2".

Έγκυρες πληροφορίες από το Άγιον Όρος αναφέρουν ότι η απόφαση πάρθηκε μετά το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού στο ματς με τη Μάντσεστερ, όπως είχε προφητέψει ο Γέροντας Γαυρίσιος το 1994 λίγο πριν τινάξει τα πέταλα.


Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, την πρόθεση των 58 γνωστοποίησε ο προπονητής του Ολυμπιακού Μίτσελ στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο ενώ παρακολουθούσε τον αγώνα από μια καντίνα του Γηπέδου Καραϊσκάκη, με αποτέλεσμα να του κάτσει το λουκάνικο στο λαιμό.

Κατά τις ίδιες πάντα πληροφορίες, οι 58 αποχωρούν οργανωτικά από την προσπάθεια ανασυγκρότησης της Κεντροαριστεράς, αφού θέλουν να επικεντρωθούν αποκλειστικά στην προσπάθεια του Ολυμπιακού να φτάσει μέχρι τον τελικό του Champions League και να ξεπλύνει την ντροπή των παικτών της Χούντας του Παναθηναϊκού που "Γουέμπλεϋ τους πήγανε με τανκς και με πουστιά".

Μάλιστα, οι 58 δε θα πάρουν μέρος στο ευρωψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ, αν και μπορεί μερικοί να συμμετέχουν αλλά μπορεί και όχι, ενώ δεν αποκλείεται τελικά να ανοίξουν αλυσίδα σουβλατζίδικων με το όνομα "Το Σουβλάκι των 58" και δώρο με κάθε πιτόγυρο ένα πήδημα από τον Πέτρο Τατσόπουλο, οπότε θα χεστούν στο τάλιρο.

Όπως όλα δείχνουν, η δυσκολία προκειμένου να υπάρξει συμφωνία μεταξύ όλων των κινήσεων και του ΠΑΣΟΚ παρουσιάστηκε όταν ο Ευάγγελος Βενιζέλος εισηγήθηκε τη μετονομασία του σχήματος από Ελιά σε Μίζα με σήμα το υποβρύχιο, γεγονός που έβαλε ψύλλους στα αυτιά των 58 ότι ο κ. Βενιζέλος το 'χει απόφαση ότι δεν πρόκειται να γλιτώσει τη φυλακή και θέλει να τους πάρει μαζί του στον Κορυδαλλό.

Από τη μεριά του, ο κ. Βενιζέλος δεν ανησυχεί ιδιαίτερα με την αποχώρηση των 58 από την Ελιά, αφού σύντομα ξεκινάει εκπομπές η Άννα Δρούζα στον ΣΚΑΪ, οπότε σκοπεύει να ιδρύσει μαζί της τη Φραπελιά.

Παρ' όλα αυτά, όπως αναφέρουν πηγές από τους 58, η κίνηση δεν πρόκειται να εγκαταλείψει την προσπάθεια να μας διασκεδάζει με τις μαλακίες της, οπότε ο θίασος όλων αυτών των θεατρίνων θα συνεχιστεί κανονικά μετά το τέλος των εκλογών με παραστάσεις στο Mega κι άλλα θέατρα του παραλόγου.

by To Skouliki Tom

(Ανήθικο δίδαγμα: Πλάκα δεν είχε όταν τον Δεκέμβριο γράφανε ότι η Ελιά ρίζωσε στο θέατρο Ακροπόλ; Τώρα που η Ελιά σάπισε τί θα γράψουν; Ότι την έφαγε ο δάκος Βενιζέλος; Πάντως, εγώ έγραφα άλλα: http://thethreemooges.blogspot.gr/2013/12/to-mpotiliarisma-twn-58.html)

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *