«Το γνωρίζω ότι ενοχλώ, και δεν έχω την πρόθεση να σταματήσω, να ενοχλώ» είπε χαρακτηριστικά ενώ κατήγγειλε ότι «επιθέσεις δέχονται και άλλες γυναίκες βουλευτές, που προσπαθούν να κάνουν τη δουλειά τους με αξιοπρέπεια και διεκδικούν ισότιμη θέση στην κοινωνία». Συμπλήρωσε μάλιστα ότι «είναι τόσο χυδαία η συμπεριφορά αυτή και τόσο έκπτωτη ηθικά, που δεν βρίσκει έρεισμα στην κοινωνία». Τόνισε μάλιστα, ότι αποτελούν  «συγκεκριμένες συμπεριφορές εκφοβισμού και εκβιασμού, ιδίως σε αυτούς που προσπαθούν, σε πείσμα των εθίμων του βολέματος, να εκπροσωπήσουν τους πολίτες».
Στις κατηγορίες που τις προσάπτουν για δική της αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά επικαλέστηκε τα πρακτικά της βουλής και τις ηχογραφήσεις και τόνισε ότι «ποτέ δεν έχω προσβάλει κανέναν, ποτέ δεν έχω μιλήσει, ούτε καν στον ενικό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα κάνω εκπτώσεις στην αταλάντευτη υπεράσπιση αυτών που αποτελούν αξίες για την Αριστερά και τους ανθρώπους που εκπροσωπώ».
Αναφορικά με την ανακοίνωση δημιουργίας νέου κόμματος από τον δημοσιογράφο Στ. Θεοδωράκη εξέφρασε την άποψη ότι όλα τα κόμματα κρίνονται σε επίπεδο κοινωνίας, με βάση τις ιδέες και τις αξίες τους και όχι με προσωπικούς βολονταρισμούς.
Kατ. Μπρ.