Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

Το ελεύθερο κάμπινγκ βλάπτει σοβαρά τον τουρισμό

Τεράστιο πλήγμα δέχεται ο τουρισμός της χώρας μας, εξαιτίας των αναρχοάπλυτων κατασκηνωτών που στήνουν τις σκηνές τους στην ύπαιθρο, αντί να κάνουν κατάληψη στα ξενοδοχεία που είναι άδεια από Έλληνες τουρίστες κι έχουν πήξει στους αλλοδαπούς.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας "Καθημερινή Προπαγάνδα", οι επιχειρηματίες έχουν οικονομικές απώλειες εξαιτίας του ελεύθερου κάμπινγκ, αφού οι κατασκηνωτές έχουν την κακιά συνήθεια να στρώνουν πετσέτα στην άμμο αντί να δίνουν 20 ευρώ για μια ξαπλώστρα και να πληρώνουν 5 ευρώ τον φραπέ.

Η εφημερίδα τονίζει πως το ελεύθερο κάμπινγκ είναι παράνομο κι απαγορεύεται παντού στην Ελλάδα, πράγμα που το κάνει ιδιαίτερα ελκυστικό στους Έλληνες οι οποίοι γράφουν τους νόμους στην καταπουτσακλάρα τους, γιατί έχουν ως πρότυπα τον Αντώνη Σαμαρά και τον Ευάγγελο Βενιζέλο. 

Παράπονα από τους κατασκηνωτές έχουν κυρίως επιχειρηματίες στον τομέα του τουρισμού που υποστηρίζουν ότι οι μουσάτοι αριστεριστές της Αθήνας έχουν κατακλύσει τις παραλίες των νησιών και μαστουρώνουν όλη μέρα ακούγοντας Ψαραντώνη, με αποτέλεσμα να τρομάζουν τους διανοούμενους τουρίστες που κωλοχτυπιούνται στα beach bar και κάνουν κόκες χορεύοντας Πάολα.

Οι επιχειρηματίες ισχυρίζονται ότι οι ελεύθεροι κατασκηνωτές πιάνουν τις καλύτερες καβάτζες κάτω από τα δέντρα και τα αρμυρίκια, με αποτέλεσμα οι τουρίστες να ξεροψήνονται στον ήλιο, ενώ δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που οι κατασκηνωτές αναγκάζουν τις όμορφες τουρίστριες να τους κάτσουν με αντάλλαγμα λίγη σκιά κι ένα πιάτο φασολάκια κονσέρβας.

Η Αστυνομία παραδέχεται ότι το ελεύθερο κάμπινγκ δεν είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα που μπορεί να έχει μια περιοχή, αφού υπάρχουν χιλιάδες μπαρ, εστιατόρια και ξενοδοχεία που λειτουργούν παράνομα αλλά λαδώνουν τους αστυνομικούς για να κάνουν τα στραβά μάτια. 

Ιδιαίτερο πρόβλημα αντιμετωπίζεται στη Σαμοθράκη, όπου οι ελεύθεροι κατασκηνωτές κάνουν μπάνιο στους καταρράκτες ξεβράκωτοι, με αποτέλεσμα να σκανδαλίζουν με τα τσουτσούνια τους τις Σουηδέζες τουρίστριες που στη συνέχεια πάνε στη Ρόδο και παρτουζώνονται δημοσίως.

Ήδη έχουν πραγματοποιηθεί επιχειρήσεις της Ελληνικής Αστυνομίας σε δεκάδες καταυλισμούς ελεύθερου κάμπινγκ ανά την Ελλάδα, κατά τη διάρκεια των οποίων οι αστυνομικοί μπουκάρουν στις σκηνές και ψάχνουν τις τζίβες των κατασκηνωτών για ψείρες, μολότοφ και τίποτα κρυμμένους μπάφους. 

Με εντολή Σαμαρά, οι συλληφθέντες κατασκηνωτές θα κουρεύονται με τη μηχανή του γκαζόν και θα στέλνονται σε οργανωμένα κάμπινγκ εξορίας στη Γυάρο και τη Μακρόνησο, όπου θα είναι αναγκασμένοι να κάνουν μπάνιο με μαγιό και να πλένονται κάθε μέρα με σαπούνι, ενώ όσοι αρνούνται να εγκαταλείψουν τους αιγιαλούς θα μπαζώνονται μαζί με αυτούς. 

by To Skouliki Tom

(Ανήθικο δίδαγμα: Οι ξενοδόχοι υποστηρίζουν ότι οι τουρίστες φέτος είναι περισσότεροι από πέρσι αλλά τα έσοδα είναι μειωμένα, αν κι αυτό έπρεπε να το σκεφτούν πριν αρχίσουν να πουλάνε με τη σέσουλα στα ξένα ταξιδιωτικά πρακτορεία φτηνά πακέτα διακοπών των 100 ευρώ και all inclusive. Στα κάμπινγκ αδερφές μου, στα κάμπινγκ.)




http://thethreemooges.blogspot.gr/

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *