Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Πρώτη δύναμη η ΑΣΚΙ στους εφοριακούς Αττικής

Την πρώτη θέση κατέλαβε η συνδικαλιστική παράταξη ΑΣΚΙ (πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ) στις εκλογές για τις εφορίες Αττικής και Κυκλάδων. Σε ανακοίνωση της παράταξης τονίζεται ότι  οι εκλογές στο σύλλογο εφοριακών Αττικής και Κυκλάδων που ολοκληρώθηκαν χθες έφεραν ανατροπή στο συνδικαλιστικό σκηνικό.

«Στις εκλογές αυτές στις οποίες ψήφισαν  3.140 εφοριακοί (ποσοστό συμμετοχής 80%), οι συνδικαλιστικές δυνάμεις που στήριξαν το ΜΕΤΩΠΟ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ (ΑΣΚΙ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ – ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ) κατέκτησαν για πρώτη φορά την πρώτη θέση με ποσοστό 28,46% και με σημαντική διαφορά από τις κυβερνητικές δυνάμεις, (ΔΑΚΕ 2η και ΠΑΣΚΕ 3η από 1η).

Οι εφοριακοί έστειλαν σαφές μήνυμα αντίστασης στις απολύσεις, στις νέες μειώσεις μισθών, στην αναξιοκρατία και την διάλυση των εφοριών. Μήνυμα αντίστασης στην μνημονιακή φοροεπιδρομή, στα χαράτσια και την φοροασυλία των ισχυρών. Οι εκλογές συνεχίζονται σε όλη τη χώρα, για να ολοκληρωθεί η ανατροπή του κυβερνητικού συνδικαλισμού. Για να ενισχυθεί το κίνημα ενάντια στη διάλυση των υπηρεσιών, την ιδιωτικοποίηση αντικειμένων, τη βαρβαρότητα της ασκούμενης φορολογικής πολιτικής».

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *