Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ θα διεξαχθεί το παγκόσμιο συνέδριο διπολικής διαταραχής

Σπουδαία διάκριση για τη χώρα μας και την κυβέρνηση συγκεκριμένα, καθώς όπως ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα στην ημερίδα ψυχικής υγείας η οποία διεξήχθη το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Αμμόχωστο, το επόμενο παγκόσμιο συνέδριο διπολικής διαταραχής αναμένεται να λάβει χώρα στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου.
Όπως ανακοίνωσε σε ειδική συνέντευξη τύπου, ο πρόεδρος της ένωσης διπολικών, Στιούαρτ Καρλμάικλ, η επιστημονική κοινότητα παρακολουθούσε στενά τη συμπεριφορά των βουλευτών αλλά και των ψηφοφόρων του κόμματος, απ΄ την πρώτη κιόλας ημέρα της διακυβέρνησης Αλέξη Τσίπρα. Στους εξειδικευμένους ερευνητές έκανε εξαρχής εντύπωση η κατακόρυφη εναλλαγή συμπεριφοράς και συναισθημάτων των μελών της κυβέρνησης, οι οποίοι την μία στιγμή δήλωναν κάτι και την επόμενη έπρατταν κάτι διαφορετικό.
Τις τελευταίες ημέρες ωστόσο, το φαινόμενο παράγινε, με αρκετούς βουλευτές να ψηφίζουν το πολυνομοσχέδιο και λίγα λεπτά αργότερα να το κατακρίνουν, ενώ η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ υπέρ των διαδηλώσεων στο Παρίσι, ενάντια στα μέτρα λιτότητας που ψήφισε η γαλλική κυβέρνηση.

Ο πρωθυπουργός τέλος, σχολιάζοντας την είδηση δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για το γεγονός, καταδικάζοντας στη συνέχεια τη διεξαγωγή του συνεδρίου.«Μιλάμε για το μεγαλύτερο διπολικό πείραμα όλων των εποχών. Έχουν καταφέρει να συγκεντρώσουν στον ίδιο χώρο ανθρώπους που μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα αλλάζουν εντελώς συμπεριφορές, θέσεις, απόψεις, σε ακραίο βαθμό. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη πρόκληση όλων των εποχών. Πραγματικά ανυπομονούμε», σημείωσε ο πρόεδρος της ένωσης μιλώντας στο «Κουλούρι», αποκαλύπτοντας πως το συνέδριο θα λάβει χώρα μέσα στο καλοκαίρι, προκειμένου να μη χαθεί πολύτιμος χρόνος, αφού τα συμπτώματα φαίνονται να βρίσκονται σε έξαρση.


0 comments :

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *