Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

Κινείται η Κεντροαριστερά! Συνάντηση Παπανδρέου με Θεοχαρόπουλο- Θα συναντηθεί και με Γεννηματά(;)


Κινείται η Κεντροαριστερά! Συνάντηση Παπανδρέου με Θεοχαρόπουλο- Θα συναντηθεί και με Γεννηματά(;)

Συνάντηση με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ και κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Θανάση Θεοχαρόπουλο θα έχει αύριο το μεσημέρι Τετάρτης στη Βουλή ο πρώην πρωθυπουργός και επικεφαλής του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Γιώργος Παπανδρέου, δείχνοντας πως οι ζυμώσεις στην Κεντροαριστερά συνεχίζονται, μετά την… αγρανάπαυση.
Ειδικότερα, οι κ.κ. Παπανδρέου και Θεοχαρόπουλος θα συναντηθούν στις 16.00 στη Βουλή και όπως είναι φυσικό οι εξελίξεις για την ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς θα βρεθούν στο επίκεντρο της συνάντησης των δυο ανδρών.

Όπως λένε από το κόμμα του κ. Παπανδρέου «η συνάντηση αυτή είναι στα πλαίσια των επαφών που είχε προαναγγείλει ο κ. Παπανδρέου. Εκκρεμεί με την κα Γεννηματά και τον κ. Θεοδωράκη που μάλλον θα γίνουν πιο μετά».

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, φαίνεται πως επίκειται μες στις επόμενες ημέρες συνάντηση του κ. Παπανδρέου και με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά και όπως όλα δείχνουν η συζήτηση στην Κεντροαριστερά αναθερμαίνεται για τα καλά και αναμένονται πλέον εξελίξεις…












0 comments :

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *