Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Ετοιμάζουν «θερμή» υποδοχή στον Πρωθυπουργό οι Αγρότες της Κρήτης


Είναι πλέον οριστικό: ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, έρχεται στην Κρήτη για ένα διήμερο ταξίδι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, o κ. Τσίπρας αναμένεται να φτάσει στο αεροδρόμιο Ηρακλείου αύριο το πρωί ενώ θα παραμείνει στην Κρήτη για δύο ημέρες.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά – μέχρι στιγμής – από το πρόγραμμά του ο πρωθυπουργός θα έχει συναντήσεις με φορείς του τόπου, όπως Περιφέρεια Κρήτης αλλά και Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου ενώ στη συνέχεια θα αναχωρήσει για την Μεσαρά όπου θα έχει συνάντηση με παραγωγικούς φορείς.

Το ίδιο βράδυ ο Αλέξης Τσίπρας θα πραγματοποιήσει ομιλία στο ξενοδοχείο «Ατλαντίς» όπου και αναμένεται να κάνει εξαγγελίες για αναπτυξιακά έργα της Κρήτης.

Την Τετάρτη ο πρωθυπουργός αναμένεται ν’ αναχωρήσει για το Λασίθι όπου θα έχει συναντήσεις με φορείς στην Κριτσά.

Το αργότερα μέχρι σήμερα το μεσημέρι θα έχει ανακοινωθεί το πλήρες πρόγραμμά του.

«Θερμή» υποδοχή του ετοιμάζουν… φορείς

Αρκετοί είναι οι φορείς που ετοιμάζουν να υποδεχθούν με τον… δικό τους τρόπο τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Ήδη οι αγρότες του Λασιθίου με απόφαση που έλαβαν αναμένεται να στηθούν με πανό στην Κριτσά ενώ θα επιχειρήσουν να συζητήσουν και με τον Αλέξη Τσίπρα τόσο για τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος τους όσο και για την ενεργοποίηση του πλοίου ασφαλείας σε ενδεχόμενες νέες επαναλαμβανόμενες απεργίες της ΠΝΟ.

Παράλληλα, στο Ηράκλειο αντιπροσωπεία του 1ου γυμνασίου και λυκείου Ηρακλείου ετοιμάζει «θερμή» υποδοχή στον Αλέξη Τσίπρα για να δοθεί επιτέλους λύση στο πολύπαθο Καπετανάκειο.


Την ίδια ώρα, συνταξιούχοι που αναμένεται να λάβουν τον… μποναμά του Τσίπρα έχουν σκοπό να ενώσουν τις φωνές τους στο Ηράκλειο για να διαμαρτυρηθούν στον πρωθυπουργό. 



0 comments :

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *