Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016

Υποκλοπές: Μια παληά σκοτεινή και ανεξιχνίαστη ιστορία…


Οι συνακροάσεις τηλεφώνων από άγνωστο «κέντρο», τις οποίες με ιδιαίτερη ευθύνη κατήγγειλε το ΚΚΕ, έχουν σκοτεινό παρελθόν.

Δεν πάνε πολλά χρόνια από τότε που ένας έμπειρος και καλός κοινοβουλευτικός συντάκτης του (τότε) «Ποντικιού», στην προσπάθειά του να επικοινωνήσει με τον τελευταίο αληθινό εκδότη-δημοσιογράφο, Κώστα Παπαϊωάννου, έπεσε σε συνακρόαση, στην οποία εντελώς ανυποψίαστος μπλέχτηκε και ο αντιπρόεδρος εκείνα τα χρόνια, της Βουλής, ο αγωνιστής Παναγιώτης Κρητικός.

Ανάλογο περιστατικό είχε καταγγείλει ο έντιμος Γιάννης Ε. Διακογιάννης και μάλιστα σε συνομιλία του με τον Αλέκο Παπαδόπουλο ο οποίος ήταν τότε υπουργός Εσωτερικών και υποτίθεται πως είχε υπό τον έλεγχό του και την ΕΥΠ. 

Θυμίζουμε επίσης, ότι ο Γιώργος Παπανδρέου, είχε αφήσει σοβαρές υπόνοιες ότι οι συνεδριάσεις των κομματικών οργάνων, επί ημερών Κ. Καραμανλή και Δημήτρη Παπαγγελόπουλου βεβαίως- βεβαίως, στην… ευαγή Υπηρεσία, παρακολουθούνταν με αποτέλεσμα η ΝΔ να προλαβαίνει τις τακτικές κινήσει του ΠΑΣΟΚ.

Ήταν μάλιστα τόσο εμφανές το όλο πράγμα, ώστε ο Γιώργος υποχρεώθηκε να προγραμματίζει τις συναντήσεις με τα στελέχη του σε απίθανα μέρη, όπως ξενοδοχεία και αίθουσες στα βόρεια προάστια και χωρίς την ύπαρξη τηλεφωνικών συσκευών στο περιβάλλον!..

Και δεν χρειάζεται να θυμίσουμε ότι μέσα σε ατμόσφαιρα όπου καλλιεργήθηκε η λήθη, συγκαλύφθηκε η πολύκροτη υπόθεση των τηλεφωνικών υποκλοπών που συντάραξε τη χώρα και παραμένει ανεξιχνίαστη και η συγκλονιστική «αυτοκτονία» του στελέχους της Vodafone Κώστα Τσαλικίδη, την οποία μόνο ο επίμονος πρώην Πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης επαναφέρει κατά καιρούς στο προσκήνιο.

Η βαρυσήμαντη ανακοίνωση του Περισσού, σύμφωνα με την οποία «τις τελευταίες ημέρες παρατηρούνται επανειλημμένες οχλήσεις στο τηλεφωνικό κέντρο της έδρας της ΚΕ του ΚΚΕ, που αφορούν συνακροάσεις με τρίτους, μεταξύ των οποίων και με τα τηλεφωνικά κέντρα του ΣΥΡΙΖΑ, της ΝΔ, του Ποταμιού», είναι ο τελευταίος κρίκος σε μια μακρά αλυσίδα σκοτεινών περιστατικών που αποδεικνύουν ότι υπάρχουν περιοχές στον δημόσιο χώρο που δρουν ανεξέλεγκτα και μακριά από κάθε δημοκρατικό έλεγχο








0 comments :

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *