Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2016

Γεννηθήτω νέο κόμμα, η Ένωση Αδέσμευτων Ελλήνων


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Έλληνες και Ελληνίδες πολίτες, αγωνιώντας για τα όσα συμβαίνουν στην Χώρα μας, μαζευτήκαμε , μιλήσαμε, ανταλλάξαμε απόψεις και αποφασίσαμε για την δημιουργία ενός πολιτικού φορέα, που μπορεί να σταθεί απέναντι στο υπάρχων πολιτικό σύστημα.

Στόχος,

η απελευθέρωση της Χώρας από τα μνημόνια,

η ανάκτηση της Εθνικής κυριαρχίας,

και η Αναδιάρθρωση της εγχώριας παραγωγής.  Για να οδηγηθούμε στην Οικονομική Ανάπτυξη και την Ανεξαρτησία της Πατρίδας μας.

Δημιουργήσαμε τον πολιτικό φορέα «ΕΝΩΣΗ ΑΔΕΣΜΕΥΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ», με διακριτικό τίτλο «ΕΝΑ-Ε»

Στην ΕΝΩΣΗ ΑΔΕΣΜΕΥΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ  κάθε Έλληνας και κάθε Ελληνίδα, χωρίς κομματική ταυτότητα, έχει θέση και άποψη. Η ΕΝΑ-Ε αποτελείται μόνο από ελεύθερους πολίτες που θέλουν την Ελλάδα ελεύθερη, ανεξάρτητη και κυρίαρχη και τον λαό της ευημερούντα και αναπτυσσόμενο!!!

Καταγγέλουμε,

τη πολιτική νομενκλατούρα που μέχρι και σήμερα διαπραγματεύεται χωρίς την εξουσιοδότηση της πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού, δημιουργώντας όλο και μεγαλύτερη φτωχοποίηση της Ελληνικής κοινωνίας

τους ανίκανους ηγέτες,  γιατί  το μόνο που πέτυχαν ήταν  να καταστίσουν αναξιόπιστη τη Χώρα δημιουργώντας αρνητικό κλίμα διεθνώς.

Ετοιμαζόμαστε για να παρέμβουμε δυναμικά, με Δημοκρατικά μέσα, όχι όμως με τις παραδοσιακές μεθόδους πολιτικής, αλλά με λογική και υπευθυνότητα απέναντι στη κοινωνία, καταθέτοντας δημόσια προτάσεις πολεμώντας σκληρά κάθε τι παράλογο και αντισυνταγματικό.

Είμαστε αποφασισμένοι να πολεμήσουμε με ότι όπλο μας παρέχει το Σύνταγμα της Ελλάδας και να ανατρέψουμε το ανίκανο και φαύλο πολιτικό κατεστημένο.

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς


Η προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή   

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου