Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

Και ξαφνικά ο Λεβέντης ζητά να μειωθούν κι άλλο οι συντάξεις υπέρ ενός εξοπλιστικού προγράμματος-μαμούθ (video)


Επιμένω να ισχυρίζομαι ότι κάποιοι γοητεύονται από την εξαγωγή της ελληνικής κρίσης στο Αιγαίο και η χθεσινή, φοβερά περίεργη συνέντευξη του Βασίλη Λεβέντη στον κλασσικά συγκλονισμένο Αυτιά με κάνει ακόμα πιο καχύποπτο.


Ξαφνικά, ο «προφήτης» Λεβέντης που μάχεται κατά της δημόσιας σπατάλης, θύμισε κάτι από...Καρατζαφέρη και έθεσε στον δημόσιο διάλογο το ζήτημα ενός νέου εξοπλιστικού προγράμματος για να αντιμετωπιστεί η...τουρκική απειλή! 


Επαναλαμβάνω αυτούσιο τον επίλογο της προηγούμενης ανάρτησης:
Δεν θέλω να πιστέψω ότι υπάρχουν πολιτικοί και επιχειρηματικά λόμπι που ευελπιστούν σε πολιτικά και οικονομικά κέρδη από την εδραίωση ενός κλίματος φόβου και εξωτερικών απειλών στην ελληνική κοινή γνώμη. Αρκετά παιχνίδια παίχτηκαν τα τελευταία χρόνια σε βάρος της χώρας, ας μην ρισκάρουμε κι άλλο.


Γνωρίζουμε πλέον ποιοι και με ποιον τρόπο κατάφεραν να κάνουν την κοινή γνώμη να χειροκροτεί τις κυβερνήσεις που ξόδευαν δισεκατομμύρια σε περιττούς στρατιωτικούς εξοπλισμούς και αμφιλεγόμενα συστήματα ασφαλείας. Γνωρίζουμε πολύ καλά πόσες καριέρες ηλιθίων ψευτοπατριωτών χτίστηκαν στο όνομα της τουρκικής απειλής.

Όχι άλλοι μικροκομματικοί τυχοδιωκτισμοί εις βάρος της χώρας.



0 comments :

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *