Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

Ντροπή για τον όμιλο Ant1 η αναμετάδοση του...διαγγέλματος Σώρρα στον συγκαταβατικό Θέμο Αναστασιάδη


Όταν χθες το απόγευμα διάβασα ότι ο Θέμος Αναστασιάδης θα είχε καλεσμένο του τον Αρτέμη Σώρρα, έφριξα. Θεώρησα ότι μετά από τόσα χρόνια κρίσης, τουλάχιστον κάπως όλοι μας θα έχουμε βάλει λίγο παραπάνω μυαλό.

Ομολογώ όμως ότι περίμενα, ότι έστω για τα μάτια του κόσμου, ο παρουσιαστής θα επιχειρούσε κάπως να στριμώξει τον καλεσμένο του, ίσα για να απαντήσει μετά στους επικριτές του ότι τον κάλεσε για να τον εκθέσει κι όχι για να τον βοηθήσει να εξαπατήσει ακόμα περισσότερους συμπολίτες μας.

Έπεσα έξω. Ο Θέμος Αναστασιάδης δεν έφερε ουσιαστικά την παραμικρή αντίρρηση στα εξωφρενικά επιχειρήματα του συνομιλητή του, τον οποίο και αντιμετώπισε περίπου ως πολιτικό αρχηγό, λες και είναι ζήτημα πολιτικής ερμηνείας το αν έχει τα λεφτά ή όχι. Του επέτρεψε μάλιστα να παραθέσει στον τηλεοπτικό φακό πλήθος εγγράφων που υποτίθεται ότι επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς του.

Κατά την προσωπική μου άποψη, η συγκεκριμένη εκπομπή αποτελεί μαύρη σελίδα στη σημαντική παρουσία του ομίλου Ant1 στα τηλεοπτικά πράγματα της Ελλάδας, κυρίως γιατί μοιάζει να αποτελεί απόλυτα συνειδητή επιλογή του σταθμού η αύξηση των ποσοστών τηλεθέασης εις βάρος του εθνικού και κοινωνικού συμφέροντος.





0 comments :

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *