Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017

Ποιος γιος κορυφαίου υπουργού του ΠΑΣΟΚ είναι στο Μητρώο Στελεχών της ΝΔ


Πρόσωπα άγνωστα στο ευρύ κοινό, πλην όμως επιτυχημένα στον τομέα δραστηριοποίησής τους περιλαμβάνονται στα πρώτα ονόματα που προκύπτουν από το Μητρώο Στελεχών της ΝΔ, το οποίο είχε ανακοινώσει ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ υπεύθυνη είναι η διευθύντρια Ανθρωπίνου Δυναμικού της ΝΔ Ρεβέκκα Πιτσίκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταφέρει δημοσίευμα της Ημερησίας, οι αρχικές αιτήσεις έφτασαν περίπου τις 1300, με 400 άτομα να περνούν στο επόμενο στάδιο της συνέντευξης. Από εκεί και πέρα και με βάση τα αποτελέσματα αυτών των συνεντεύξεων που, μεταξύ άλλων διενήργησαν και κεντρικά στελέχη της ΝΔ, αποτυπώνεται σταδιακά η πρώτη λίστα ανθρώπων που επελέγησαν. 


Στο Μητρώο υπάρχει και μια μικρή έκπληξη, αφού ανάμεσά τους είναι ο γιος του πρώην υπουργού Γιάννου Παπαντωνίου, Νικήτας, ο οποίος πέρασε από τη διαδικασία έως την τελική φάση. Ο Νικήτας Παπαντωνίου σπούδασε Φυσική στο ΕΜΠ, ενώ έκανε μεταπτυχιακό στο ΕΚΠΑ. Εδώ και αρκετά χρόνια, εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα, ενώ το τελευταίο διάστημα είναι κεντρικό στέλεχος της εταιρείας Nobacco που δραστηριοποιείται στον χώρο των καπνικών προϊόντων.





0 comments :

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *