Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου 2017

Σκληρή απάντηση της Ραχήλ Μακρή στη Ζωή Κωνσταντοπούλου


Με μια σκληρή ανάρτησή της στο facebook ξεσπάει η Ραχήλ Μακρή  για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου 


Ξεκινώντας με την έκφραση «εγώ κυρία μου…» και συνεχίζοντας στο ίδιο ύφος αλλά με πιο σκληρές εκφράσεις, η πρώην φίλη της Ζωής Κωνσταντοπούλου, Ραχή Μακρή, απαντάει στις αιχμές που άφησε εναντίον της η πρώην Πρόεδρος της Βουλής, για την αποχώρησή της από κόμμα.

Στην σκληρή της επίθεση η Ραχήλ Μακρή, την οποία κάνει μέσω ανάρτησής της στο facebook κάνει λόγο για «νταβατζήδες, καρέκλες, παιδεραστές και χαρτζιλίκια 200.000 ευρώ», ενώ σε άλλες αναρτήσεις που ακολουθούν στη σελίδα της κάνει πλήρη αναφορά στις απειλές που δέχονταν όσο εκείνη προσπαθούσε να επιτελέσει το έργο της.

Χαρακτηριστικά αναφέρει η κ. Μακρή ως απάντηση στην Ζωή Κωνσταντοπούλου

« Εγώ κυρία μου δεν διαχώρισα την θέση μου. Αποχώρησα καταθέτοντας και καταγγέλλοντας τις πρακτικές νταβατζήδων που μαζέψατε στο μόρφωμα σας και την έλλειψη πολιτικής.

Το δικό μου έργο απέναντι στους νταβατζηδες και τους χορηγούς είναι καταγεγραμμένο στα πρακτικά της βουλής και της αντιτρομοκρατικής όταν με απειλούσαν με την ζωή μου και των παιδιών μου και έσπαγαν βουλευτικά αυτοκίνητα.

Το δικό σας που ακριβώς είναι;

Ξέχασα είσασταν απασχολημένη με το να ζητάτε καρέκλες και οφίκια και να φτιάχνετε νόμους για την κατάργηση της ασέλγειας ανηλίκων και για να βγαίνουν δολοφόνοι, παιδεραστές και κακούργοι από την φυλακή.

Δεν ξέρω σε ποιες καρέκλες αναφέρεστε ακριβώς, αλλά αυτές που κάθεστε στα γραφεία σας είναι δικές μου κι εγώ τις αγόρασα με κόπο και σκληρή δουλειά και όχι από τα χαρτζιλίκια των 200.000€».


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου