Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

Γεννηματά: εγκλωβίζουν την χώρα στο δίλημμα “Grexit ή διαρκής λιτότητα”

  Η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κάνει λόγο για αποτυχημένη διαπραγματευτική τακτική της Κυβέρνησης. "Όσο πιο γρήγορα φύγουν τόσο το καλύτερο για τον τόπο". 



Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά, η οποία κάνει λόγο για αποτυχημένη διαπραγματευτική τακτική, με αφορμή τις εξελίξεις Eurogroup.

Συγκεκριμένα, η κ. Γεννηματά αναφέρει ότι «οι χθεσινές εξελίξεις στο Eurogroup – δήθεν ορόσημο για την Κυβέρνηση – είναι άκρως ανησυχητικές. Επιβεβαιώνουν την αποτυχημένη διαπραγματευτική τακτική της Κυβέρνησης.  Έκανε τη χώρα μπαλάκι στα χέρια των δανειστών και όμηρο των ακραίων συντηρητικών κύκλων της Ευρώπης και του ΔΝΤ. Δύο χρόνια τώρα επαναλαμβάνεται η ίδια τακτική με ολέθρια αποτελέσματα».

«Η Κυβέρνηση έχασε χρόνο, συμμαχίες και ευκαιρίες. Τώρα  την τελευταία στιγμή τρέχει και δεν φθάνει», τονίζει και προσθέτει ότι «οι κίνδυνοι να αλυσοδεθεί η χώρα με συνθηκολόγηση ηττημένου,  είναι ορατοί!»


«Μια κυβέρνηση που δεν ξέρει,  με ένα πρωθυπουργό που δεν μπορεί, διαμορφώνουν με συνεχή εγκληματικά λάθη  ένα πρόγραμμα που δεν βγαίνει και εγκλωβίζουν τη χώρα στο επικίνδυνο δίλημμα «Grexit ή διαρκής λιτότητα». Ως εδώ. Όσο πιο γρήγορα φύγουν τόσο το καλύτερο για τον τόπο», καταλήγει η κ. Γεννηματά. 



0 comments :

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *