Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

Χρυσόγονος: Αν συρθούμε σε διαπραγμάτευση τα προληπτικά μέτρα θα εφαρμοστούν


Εάν συρθούμε σε διαπραγμάτευση έως το καλοκαίρι θα έχουμε χάσει πολύτιμο χρόνο και αυτό θα προκαλέσει μεγάλη ζημιά… τέτοια ζημιά, ώστε τα προληπτικά μέτρα να εφαρμοστούν και να λειτουργήσουν ως αυτοεκπληρούμενη προφητεία, προειδοποίησε μέσω του ΣΚΑΪ ο Κώστας Χρυσόγονος.

"Τον Ιούλιο υπάρχουν πληρωμές 7,5 δισεκ. ευρώ, πρέπει να πάρουμε δανεικά και δυστυχώς ξέρουμε από ποιους…. Κυρίως στόχος πρέπει να είναι η επιστροφή στις αγορές το φθινόπωρο το 2018, όλα τα αλλά είναι μάχες οπισθοφυλακών" δήλωσε ακόμη.

Σύμφωνα με τον Κώστα Χρυσόγονο, "πρέπει να βλέπεις τη λιγότερο κακή από τις εναλλακτικές που έχεις μπροστά σου, καλώς αντιστέκεται η κυβέρνηση σε ό,τι μπορεί να αντισταθεί, όμως πρέπει να ανεξαρτητοποιηθεί από το διακρατικό δανεισμό και να βγούμε στις αγορές το 2018, ο διακρατικός δανεισμός είναι σαν τη δόση με τα ναρκωτικά".

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πρόσθεσε πάντως ότι η κυβέρνηση θέλει να κλείσει την αξιολόγηση, ενώ επισήμανε ότι οι εκλογές δεν θα ωφελήσουν τη χώρα.

Επίσης, ο κ. Χρυσόγονος είπε ότι υπάρχει δημοκρατικό πρόβλημα να νομοθετηθούν τα προληπτικά μέτρα, καθώς η λαϊκή εντολή ισχύει έως το Σεπτέμβριο του 2019 χαρακτηρίζοντας το όλο θέμα "παραλογισμό των δανειστών".


"Έχω φωνή και διαφορετική άποψη τα κόμματα δεν μπορεί να είναι στρατιές παπαγάλων…" δήλωσε δε ο ευρωβουλευτής στον απόηχο της σύγκρουσής του με το Μαξίμου. 


capital.gr

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *