Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2017

H Digea αποφάσισε να... θολώσει το σήμα του MEGA


Να προχωρήσει σε υποβάθμιση της ποιότητας μετάδοσης του σήματος του MEGA από απόψε αποφάσισε η διοίκηση της Digea. Το κανάλι είχε καταβάλλει μόνο την προβλεπόμενη δόση (78.000 ευρώ) που έχει συμφωνηθεί από τη στιγμή που βρέθηκε σε δυσχερή θέση, αλλά η Digea έκανε πλέον απαιτητό το σύνολο του ποσού που αγγίζει τις 980.000 ευρώ.

Αφού αυτό δεν κατέστη δυνατό η απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της Digea ήταν σε αυτή τη φάση να υποβαθμιστεί η ποιότητα του σήματος του καναλιού της Μεσογείων, κάτι που σημαίνει ότι θα υπάρξει θολή εικόνα ή εικόνα που τρεμοπαίζει.

Κάτι τέτοιο βέβαια αναμένεται να δημιουργήσει περαιτέρω προβλήματα στο κανάλι το οποίο μεταδίδει επαναλήψεις, δεν έχει ειδήσεις και ενημερωτικές εκπομπές αλλά παρόλα αυτά διατηρεί σημαντικό μερίδιο τηλεθέασης απορροφώντας και σχετικά διαφημιστικά πακέτα.

Το περίεργο είναι ότι το MEGA είναι και μέτοχος της Digea και έχει παράσχει και εγγυήσεις για τη δανειοδότησής της.

Τώρα αναμένονται οι επόμενες κινήσεις των νομικών του τηλεοπτικού σταθμού αλλά και οι αποφάσεις επιτέλους των δύο μεγαλομετόχων του, Γιάννη Βαρδινογιάννη και Φώτη Μπόμπολα, οι οποίοι προ ημερών ενημέρωσαν τους εργαζόμενους ότι έχουν καταθέσει μπίζνες πλαν στις πιστώτριες τράπεζες για την επανεκκίνηση του καναλιού και αναμένουν απαντήσεις.

Τόνισαν μάλιστα ότι θα κάνουν τα πάντα για να μην κλείσει το κανάλι αλλά σήμερα η κατάσταση ουσιαστικά χειροτέρευσε.


Οι εργαζόμενοι του MEGA έχουν μπει πλέον στον όγδοο μήνα παραμένοντας απλήρωτοι και αντιμετωπίζοντας σημαντικά προβλήματα ενώ οι  συνέπειες από την απόφαση της Digea για υποβάθμιση της ποιότητας του σήματος αναμένεται να ιδιαίτερα επιβαρυντικές για το μέλλον του τηλεοπτικού σταθμού της Μεσογείων  


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου