Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

Το απίστευτο ερωτηματολόγιο από τη Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ (pics)


Μια εντελώς διαφορετική και πρωτότυπη διάσταση, αναφορικά με την ερμηνεία της... κλοπής σε σούπερ μάρκετ δίνει η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτηρίζοντας την «αντισυμβατική ακτιβιστική δράση».

Συγκεκριμένα, σε ερωτηματολόγιο η νεολαία του κόμματος, ενόψει του 1ου της Συνεδρίου, επιχειρεί να σκιαγραφήσει το πολιτικό προφίλ των μελών της, θέτοντας ορισμένα καίρια ερωτήματα για το προφίλ των ερωτηθέντων.

Οι νεολαίοι του ΣΥΡΙΖΑ, καλούν τους συμμετέχοντες στο ερωτηματολόγιο να απαντήσουν σε ερωτήσεις όπως: «Συμμετέχετε σε αντισυμβατικές ακτιβιστικές δράσεις (π.χ. οργανωμένες κλοπές από αλυσίδες σούπερ-μάρκετ και αναδιανομή των προϊόντων σε πολίτες) ;»

«Συμμετέχετε σε καταλήψεις σε συμβολικούς στόχους (γραφεία πολιτικών, τραπεζικά καταστήματα) ή εάν δίνουν το παρόν σε βίαιες διαδηλώσεις;».




Την ίδια στιγμή ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η ερώτηση στο ερωτηματολόγιο σχετικά με την θανατική ποινή. «Για μερικά εγκλήματα χρειάζεται να ισχύει η θανατική ποινή», είναι χαρακτηριστικά η απάντηση στο ερωτηματολόγιο του ΣΥΡΙΖΑ που καλούνται να απαντήσουν οι ερωτηθέντες.


 cnn.gr

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *