Κυριακή 28 Μαΐου 2017

Ζαχαριάδης: Η Τρόικα μας γράφει τα νομοσχέδια!

Αίσθηση προκάλεσαν δηλώσεις του διευθυντή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα FM». Μεταξύ άλλων παραδέχτηκε πως η χώρα συγκυβερνά με τους θεσμούς, οι οποίοι στην ουσία γράφουν τα νομοσχέδια!

«Εμείς το ομολογούμε. Λέμε ότι η χώρα βρίσκεται σε κηδεμονία, επιτροπεία. Ουσιαστικά στα δημοσιονομικά συγκυβερνάμε με τους θεσμούς, με την τρόικα. Πολλές φορές μας πιάνουν το χέρι και μας γράφουν το νομοσχέδιο. Οι προηγούμενες κυβερνήσεις έλεγαν ότι αυτά τα προγράμματα είναι ευλογία», θέλοντας με αυτό τον τρόπο να βάλει την υποτιθέμενη "διαχωριστική" γραμμή από τους προηγούμενους....!
  
Στην ίδια ραδιοφωνική συνέντευξή του, περίπου δέκα ημέρες μετά την υπερψήφιση του νομοσχεδίου με τα μέτρα που προβλέπουν νέα μείωση συντάξεων και περιορισμό του αφορολόγητου ορίου, ο κ. Ζαχαριάδης είπε ότι η χώρα βρίσκεται σε κηδεμονία, επιτροπεία.


«Εμείς λέμε ότι αυτά τα προγράμματα θα εφαρμοστούν αν και μόνο αν υπάρξει μια ρύθμιση στο θέμα του χρέους» πρόσθεσε ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ. 


0 comments :

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *