Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017

Απάντηση Γλέζου σε Κωνσταντοπούλου: «Η υπερβολή οδηγεί σε απίστευτο κατήφορο»


Το ένα λάθος φέρνει το άλλο και η υπερβολή μερικές φορές οδηγεί σε έναν απίστευτο κατήφορο» απαντά ο Μανώλης Γλέζος στην Ζωή Κωσταντοπούλου, με αφορμή τα όσα έγιναν στο Δίστομο και την ανάρτηση στελέχους της «Πλεύσης».

«Και ναι μεν αυτή η ανάρτηση προκαλεί θλίψη, αλλά το ότι "Προσυπόγραψε" όπως η ίδια λέει, αποτελεί για την ίδια ακόμα μεγαλύτερο ολίσθημα» προσθέτει ο Μανώλης Γλέζος από τον ιστότοπο της «Κίνησης Ενεργών Πολιτών».


Ο Μανώλης Γλέζος θυμίζει ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου «δεν είχε τις ίδιες απόψεις» στις 22/2/2015, όταν σαν πρόεδρος της Βουλής «παραβρέθηκε στις εκδηλώσεις μνήμης της Μεγαλόπολης». «Εκεί, όταν το επίσημο Γερμανικό κράτος κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο, και στη συνέχεια ο εκπρόσωπος της πρεσβείας μίλησε από μικροφώνου στην εκδήλωση».

«Δεν είχε επίσης την ίδια αντίληψη για το θέμα ούτε στις 10 Ιουνίου 2015, στις εκδηλώσεις μνήμης στο Δίστομο. Πάλι σαν πρόεδρος της Βουλής, μαζί με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, που στην ομιλία του εξήρε την παρουσίας του επίσημου Γερμανικού κράτους.

"Τον Ιούνιο του 2016, στις εκδηλώσεις μνήμης, πάλι στο Δίστομο, υπήρχε πάλι επίσημη Γερμανική παρουσία, η Ζωή Κωσταντοπούλου δεν ήταν πρόεδρος της βουλής, πορεύτηκε μαζί με την ομάδα AK DISTOMΟ από την Γερμανία, μαζί με την Ραχήλ Μακρή και τον Γιάννη Σταθά και παρευρέθηκε στις εκδηλώσεις.

"Εκείνη την ημέρα αποδοκίμασε τον Νίκο Βούτση κατά την διάρκεια της κατάθεσης στεφάνων, δεν την ενόχλησε όμως, παρουσία και οι πράξεις  του Γερμανού πρέσβη.


"Να δεχτούμε λοιπόν την αλλαγή στο τρόπο σκέψης της.

"Όμως η προσυπογραφή ενός κειμένου σαν αυτό του στελέχους της Πλεύσης, δείχνει ότι οι κινήσεις και οι πράξεις της, είχαν τελικά κίνητρα αυτοπροβολής ή δε πικρία της οφείλεται στην απομόνωση που ένιωσε το Σάββατο στο Δίστομο μετά τα γεγονότα που προκάλεσε».http://tvxs.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου