Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2017

Διεγράφη από την «Ώρα Αποφάσεων» ο Ραγκούσης γιατί αποδέχθηκε την πρόσκληση της Γεννηματά


Αιτία στάθηκε η ανακοίνωση του κ. Ραγκούση ότι θα παραστεί και θα μιλήσει στο συνέδριο της ΔΗ.ΣΥ. αποδεχόμενος την πρόσκληση της Φώφης Γεννηματά
Τη διαγραφή του Γιάννη Ραγκούση ανακοίνωσε  η «Ώρα Αποφάσεων» στην οποία ήταν ιδρυτικό μέλος.

Αιτία στάθηκε η ανακοίνωση του κ. Ραγκούση ότι θα παραστεί και θα μιλήσει στο συνέδριο της ΔΗ.ΣΥ. αποδεχόμενος την πρόσκληση της Φώφης Γεννηματά.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Ραγκούσης με ανάρτηση στη σελίδα του στο Facebook ανέφερε ότι «άκουσα με προσοχή τις σωστές και σημαντικές προτάσεις της Φώφης Γεννηματά για τα βήματα που πρέπει να γίνουν προς τη δημιουργία νέου, ενωμένου, προοδευτικού φορέα. Είναι ευρύτατα γνωστό ότι επιδιώκω την επικράτηση σχεδόν των ίδιων προτάσεων.Μόλις ανακοίνωσα στους οργανωτές του Συνεδρίου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ότι αποδέχομαι την πρόσκληση που παρέλαβα ως ιδρυτικό μέλος της "Ώρας Αποφάσεων" για να παραστώ και να μιλήσω».

Και εν συνεχεία ήρθε η ανακοίνωση της Ώρας Αποφάσεων που αναφέρει τα εξής:

Η Ώρα Αποφάσεων έχει συγκεκριμένες θέσεις, εκφράζεται ενιαία και τοποθετείται συλλογικά.

Ο Γιάννης Ραγκούσης επέλεξε να διαφοροποιηθεί. Η απόφασή του να παραστεί και να μιλήσει στο συνέδριο της ΔΗΣΥ είναι φυσικά σεβαστή σε προσωπικό επίπεδο. Ταυτόχρονα, όμως, πρόκειται για μια πρωτοβουλία που διέρρηξε τη συλλογική μας λειτουργία προσπαθώντας να προκαταλάβει αποφάσεις.
Οι δρόμοι μας χώρισαν.

Οι Ιδρυτές της Ώρας Αποφάσεων
Γιάννης Δατσέρης, Άννα Διαμαντοπούλου, Δημήτρης Κατσαντώνης, Μιλτιάδης Νεκτάριος, Γιώργος Φλωρίδης.  


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου