Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2017

Τζανακόπουλος: Καμία παράνομη πράξη στην υπόθεση του Noor 1..!


Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, δήλωσε ότι «δεν συντελέστηκε καμιά αντιθεσμική, παραθεσμική ή παράνομη πράξη», αναφερόμενος στην τηλεφωνική επικοινωνία του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου με τον ισοβίτη Μάκη Γιαννουσάκη, υποστηρίζοντας ότι «δεν έχει απαγορευτεί, οι κρατούμενοι να τηλεφωνούν στον έξω κόσμο».
  
Ο Δ. Τζανακόπουλος μιλώντας στον ΣΚΑΪ, τόνισε ότι «δεν απαγορεύεται να επικοινωνούν με όποιον θέλουν οι κρατούμενοι, δεν τους έχει απαγορευτεί να τηλεφωνούν στον έξω κόσμο, η κάθε λειτουργία κάνει αυτό που ορίζει το Σύνταγμα».

«Πολιτικά, το μόνο που έκανε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας ήταν να παραπέμψει την υπόθεση στον υπουργό Δικαιοσύνης κι αυτός στην εισαγγελία», πρόσθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Ο ίδιος σχολίασε ότι «αυτό που προκαλεί ερωτηματικά δεν είναι η στάση της κυβέρνησης απέναντι σε επιχειρηματικά συμφέροντα, αλλά για ποιον λόγο η ΝΔ ταυτίζεται με συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα».

«Αυτό που δεν είναι φυσιολογικό είναι το γεγονός ότι η ΝΔ υπερασπίζεται συγκεκριμένο επιχειρηματία που, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, φέρεται να εμπλέκεται σε μια σειρά από υποθέσεις και αυτό θεωρώ ότι αποτελεί τεράστιο θεσμικό, πολιτικό, στρατηγικό λάθος της ΝΔ», υπογράμμισε.


Τέλος, Δ. Τζανακόπουλος, κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία ότι προσπαθεί να πετάξει τη μπάλα στην εξέδρα, «γιατί δεν της βγήκε το καταστροφολογικό σενάριο της αποτυχίας της αξιολόγησης και προσπαθεί να απλώσει ένα πέπλο σήψης πάνω από την ελληνική κοινωνία και τον δημόσιο διάλογο». 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου