Κυριακή, 13 Αυγούστου 2017

Στον ΟΑΣΘ δεν τοποθετήθηκε μόνο ο Παππάς..!


Ενα φρέσκο πρόσωπο, της γενιάς των τριαντάρηδων, προερχόμενο από τους κόλπους των Ανεξάρτητων Ελλήνων, μπαίνει στο διοικητικό συμβούλιο του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης.

Η Ολγα Γιάννη υπήρξε υποψήφια βουλευτής στην Α’ Θεσσαλονίκης με το κόμμα του Πάνου Καμμένου και έδωσε την προεκλογική μάχη της με σύνθημα «Το χαμόγελο θα ξανάρθει», ωστόσο δεν κατάφερε να εκλεγεί και να περάσει το περιστύλιο της Βουλής.

Η εντυπωσιακή κυρία Γιάννη, δημοσιογράφος στο επάγγελμα, παρουσιάζει την κοινωνική εκπομπή «Προσωπικότητες» σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό της Θεσσαλονίκης με καλεσμένους γνωστούς καλλιτέχνες.

Γιατί μάχεται

Οπως λέει, μάχεται, ώστε να σταματήσει η φυγή νέων επιστημόνων στο εξωτερικό, γεγονός που θεωρεί τη μεγαλύτερη πληγή της Ελλάδας.
Σε μία από τις αναρτήσεις της στον προσωπικό λογαριασμό της στο facebook αναφέρει, μεταξύ άλλων: «Μένω για να αγωνιστώ και να παλέψω!!! Γιατί εδώ μπορώ να χτίσω το καλύτερο. Εδώ, λοιπόν, γιατί αρνούμαι να εγκαταλείψω και στα χέρια άλλων να αφήσω τη Χώρα μου. Εδώ, στην Ελλάδα, τώρα, στα δύσκολα. Οχι απλά, δεν φεύγω. Μένω. Μένω και αγωνίζομαι».

Πάντως η Ολγα Γιάννη έγινε ευρέως γνωστή από μια προσωπική άτυχη στιγμή που είχε πέρυσι τον Νοέμβριο, όταν έπεσε θύμα επίθεσης από ομάδα νέων ανδρών στην υπόγεια διάβαση του ΣΕΦ, την ώρα που κατευθυνόταν στο συνέδριο των ΑΝ.ΕΛ.
Οπως είχε αποκαλύψει τότε σε αποκλειστική συνέντευξή της στην «Espresso», είχε πέσει θύμα απόπειρας βιασμού από μια ομάδα αλλοδαπών. Εννέα μελαψοί άνδρες την περικύκλωσαν στην υπόγεια διάβαση που οδηγεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και, αφού της έσκισαν το σακάκι και της έβγαλαν τη ζώνη, επιχείρησαν να την κακοποιήσουν σεξουαλικά.


Αυτό που είχε γλιτώσει την όμορφη Ολγα από τα χειρότερα ήταν η απόφασή της να πετάξει προς τα πίσω το πορτοφόλι της για να αποσπάσει την προσοχή των δραστών, τρέχοντας με όση δύναμη της είχε απομείνει προς την έξοδο της διάβασης.   
dimokratianews.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου