Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018

Το έκτακτο δελτίο ειδήσεων του MEGA (video).! Οι τελευταίες στιγμές του Μεγάλου Καναλιού.!


Στις 14:00 το μεσημέρι της Πέμπτης το Mega «έβγαλε» πρόγραμμα και συγκεκριμένα ένα έκτακτο ολιγόλεπτο δελτίο, εν μέσω των κρίσιμων εξελίξεων με την τηλεοπτική άδεια, αφού με απόφαση των μετόχων του μένει εκτός διαδικασίας αδειοδότησης.

Η αντίδραση των εργαζομένων ήταν άμεση και μετά τη σχετική ανακοίνωση που προβλήθηκε και από τον αέρα του σταθμού, αποφάσισαν να μεταδώσουν έκτακτο δελτίο ειδήσεων το μεσημέρι της Παρασκευής.

Σημειώνεται, πάντως πως με ενδιαφέρον αναμένεται το αποτέλεσμα της συνάντησης μερίδας εργαζομένων με έναν εκ των μεγαλομετόχων του Καναλιού και συγκεκριμένα τον Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Το δελτίο ξεκίνησε με μια κάρτα που εκφωνούσε και πάλι την ανακοίνωση των εργαζομένων, όπως εκείνη δημοσιεύθηκε το βράδυ της Τετάρτης. "Εμείς οι εργαζόμενοι του MEGA που απλήρωτοι κρατήσαμε το κανάλι ζωντανό επί 21 μήνες, απαιτούμε να καταβάλουν τα δεδουλευμένα των εργαζομένων" αναφέρουν στις καρτέλες μεταξύ άλλων.



Το δελτίο παρουσίασε η Ειρήνη Ανδρουλάκη, ενώ μαζί της στο στούντιο βρέθηκε ο Θανάσης Αυγερινός, με super "420 οικογένειες διεκδικούν το μέλλον τους". Η παρουσιάστρια ανακοίνωσε πως οι εργαζόμενοι θα επανέλθουν μετά τις 15.00 με έκτακτη εκπομπή σχετικά με τη διαδικασία των τηλεοπτικών αδειών. "Ευχόμαστε να μην είναι αυτή η τελευταία εκπομπή του MEGA" ανέφερε ο κ. Αυγερινός. "Το MEGA είναι για πολλούς από εμάς ένα δεύτερο σπίτι και θα δώσουμε τη μάχη προκειμένου να ενημερώσουμε ως το τέλος. Οι εργαζόμενοι του MEGA παραμένουν απλήρωτοι εδώ και 21 μήνες" σημείωσε από την πλευρά της η κ. Ανδρουλάκη πασάροντας ένα βίντεο με ιστορικά πλάνα του ιδιωτικού σταθμού.







«Σε λίγη ώρα λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων αδειοδότησης και οι μέτοχοι του καναλιού πληροφόρησαν χθες τους εκπροσώπους μας ότι δεν προτίθενται να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό. Ευχόμαστε να μην είναι αυτή η τελευταία εκπομπή του σταθμού και να τα ξαναπούμε στον αέρα με τους τηλεθεατές μας!», είπε ο Θανάσης Αυγερινός.      





















thecaller.gr


0 comments :

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *