Δευτέρα, 5 Μαρτίου 2018

Στον «αέρα» η δίκη των Ελλήνων στρατιωτικών στην Τουρκία - Πληροφορίες για πιθανή αναβολήΠρος αναβολή φαίνεται να πηγαίνει η εκδίκαση της υπόθεσης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στην Αδριανούπολη, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που μεταδίδει ο ΑΝΤ1.  

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι παρά το ότι δεν θα γίνει σήμερα η δίκη, χωρίς να διευκρινίζονται οι λόγοι της αναβολής, οι δικηγόροι των Ελλήνων θα ασκήσουν έφεση κατά της απόφασης της προφυλάκισής τους.   5.3.2018 Ξεκινά η δίκη των Ελλήνων στρατιωτικών στην Τουρκία - Το καλό και το κακό σενάριο Οι δύο στρατιωτικοί αναμενόταν να δικαστούν σήμερα στην Αδριανούπολη, κεκλεισμένων των θυρών.  

Ο 25χρονος υπολοχαγός του Μηχανικού Άγγελος Μητρετώδης και ο λοχίας Μηχανικού Δημήτρης Κουκλατζής που υπηρετούν στην 3η Μηχανοκίνητη Ορεινή Ταξιαρχία «Ρίμινι», βρίσκονται προφυλακισμένοι από την Πέμπτη, αφότου συνελήφθησαν στον Έβρο.  

Οι οικογένειες των δύο Ελλήνων έχουν μεταβεί από χθες στην Τουρκία, ενώ το ελληνικό προξενείο όρισε δύο δικηγόρους για τη νομική εκπροσώπηση των δύο στρατιωτών.  

Κρίσιμο για την έκβαση της υπόθεσης θα είναι εάν οι αρμόδιοι Τούρκοι εισαγγελείς θα διευρύνουν το κατηγορητήριο με κατηγορίες περί κατασκοπείας, πέρα από την κατηγορία της παράνομης εισόδου -κάτι που θα δώσει νέα αρνητική τροπή.   

 lifo.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου