Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

Ξέφυγε ο Ερντογάν: Προειδοποιεί για Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο!



Ξέφυγε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Αυτή τη φορά ο τούρκος πρόεδρος προειδοποίησε για τον κίνδυνο να ξεσπάσει  Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε εκδήλωση για την Υγεία, «παγώνοντας» το ακροατήριο.

«Οι ΗΠΑ χτίζουν είκοσι βάσεις στη Συρία, γεγονός που στρέφεται κατά της Ρωσίας και μπορεί να γίνει η αιτία για να ξεσπάσει Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος. Το ερώτημα που προκύπτει είναι γιατί χρειάζονται οι αμερικανικές βάσεις στη Συρία, όπου υπάρχουν και δυνάμεις και της Ρωσίας και του Ιράν» ανέφερε ο πρόεδρος της Τουρκίας.

Παράλληλα κάλεσε τους Τούρκους να είναι προετοιμασμένοι για όλα τα ενδεχόμενα λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ας είμαστε προετοιμασμένοι για τον Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα τα ενδεχόμενα».

Προηγουμένως σε συγκέντρωση κοινοταρχών της Τουρκίας μιλώντας για τα εξοπλιστικά της χώρας του επιτέθηκε στους «κακούς γείτονες».

Οι κακοί γείτονες μας έκαναν να αποκτήσουμε γνώση και να παράξουμε τα δικά μας όπλα, δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν, όπως μεταδίδει το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, αναφερόμενος στην τουρκική εισβολή του 1974.

Μιλώντας σε συγκέντρωση των κοινοταρχών Τουρκίας, ο Ταγίπ Ερντογάν είπε ότι «το 1974 κατά την ‘ειρηνευτική επιχείρηση Κύπρου’ με την ‘επιχείρηση αποσιώπησης’ κατέστρεψαν ολόκληρο το σύστημά επικοινωνίας μας».

«Επικεφαλής αυτής της επιχείρησης ήταν οι δήθεν σύμμαχοί μας. Το κατέστρεψαν. Τί έγινε; Εμείς ιδρύσαμε την ASELSAN (Αμυντική Bιομηχανία Τουρκίας). Τώρα εμείς με την ASELSAN κάνουμε πολύ καλύτερο από εκείνο. Και δεν κάνουμε μόνο αυτό. Πλέον η ASELSAN έχει εξελιχθεί σε μια εταιρεία που συμμετέχει στους διεθνείς διαγωνισμούς. Αυτοί οι κακοί γείτονες μας έκαναν να αποκτήσουμε περιουσία, μας έκαναν να αποκτήσουμε γνώση και να είμαστε σε θέση να παράξουμε», ανέφερε ο Τούρκος Πρόεδρος.



































thetoc.gr

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *