Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

Aυτοί είναι οι 26 νέοι διευθυντές και υποδιευθυντές σε ΔΟΥ της Αττικής



Στην επιλογή και τοποθέτηση 26 διευθυντών και υποδιευθυντών σε Δ.Ο.Υ. Α΄ τάξης της Αττικής, προχώρησε με απόφασή του ο διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων Γιώργος Πιτσιλής.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΑΑΔΕ, η επιλογή έγινε με κύρια κριτήρια το επίπεδο κατάρτισης, τις δεξιότητες και την εμπειρία που αυτοί διαθέτουν στο φορολογικό αντικείμενο και με απώτερο σκοπό τη βέλτιστη αξιοποίηση του στελεχιακού δυναμικού της Α.Α.Δ.Ε. σε καίριες θέσεις ευθύνης που συμβάλλουν καθοριστικά στο έργο του φοροεισπρακτικού και ελεγκτικού μηχανισμού της χώρας.

Συγκεκριμένα με την απόφαση Πιτσιλή στις προαναφερόμενες θέσεις ευθύνης επελέγησαν και τοποθετήθηκαν οι κάτωθι υπάλληλοι της Α.Α.Δ.Ε, οι οποίοι καλούνται άμεσα να αναλάβουν τα σχετικά καθήκοντα με την υποχρέωση εκπλήρωσης των προβλεπόμενων στόχων κατ' εφαρμογή του Επιχειρησιακού Σχεδίου της Α.Α.Δ.Ε:

1. Τον Γεώργιο Κουρμπέλα του Πιερρή, υπάλληλο του κλάδου ΠΕ/Α Εφοριακών ως προϊστάμενο Διεύθυνσης της Δ.Ο.Υ. Αγίων Αναργύρων.

2. Την Δήμητρα Νικολού του Θεοδώρου, υπάλληλο του κλάδου ΠΕ/Α Εφοριακών ως προϊσταμένη Υποδιεύθυνσης της Δ.Ο.Υ. Αγίων Αναργύρων.

3. Τον Γεώργιο Μαστροδήμο του Λουκά, υπάλληλο του κλάδου ΠΕ/Α Εφοριακών ως προϊστάμενο Διεύθυνσης της Δ.Ο.Υ. Α΄ Αθηνών.

4. Την Τριάδα Μαράτου του Ζαχαρία, υπάλληλο του κλάδου ΠΕ/Α Εφοριακών ως προϊσταμένη Υποδιεύθυνσης της Δ.Ο.Υ. Α΄ Αθηνών.

5. Τον Βασίλειο Δεδεμάδη του Δημητρίου, υπάλληλο του κλάδου ΠΕ/Α Εφοριακών ως προϊστάμενο Διεύθυνσης της Δ.Ο.Υ. Δ΄ Αθηνών.

6. Την Χριστίνα Αυγερινού του Δημητρίου, υπάλληλο του κλάδου ΠΕ/Α Εφοριακών ως προϊσταμένη Υποδιεύθυνσης της Δ.Ο.Υ. Δ΄ Αθηνών.

7. Την Τατιανή Λεβάκου του Πέτρου, υπάλληλο του κλάδου ΠΕ/Α Εφοριακών ως προϊσταμένη Διεύθυνσης της Δ.Ο.Υ. ΙΓ΄ Αθηνών.

8. Την Όλγα Ντάβαρη του Δημητρίου, υπάλληλο του κλάδου ΠΕ/Α Εφοριακών ως προϊσταμένη Υποδιεύθυνσης της Δ.Ο.Υ. ΙΓ΄ Αθηνών.

9. Την Μαρίνα Δρυμαλίτου του Γεωργίου, υπάλληλο του κλάδου ΠΕ/Α Εφοριακών ως προϊσταμένη Διεύθυνσης της Δ.Ο.Υ. ΙΖ΄ Αθηνών.

10. Την Νικούλα Καψή - Μπουντουβή του Τιμολέοντος, υπάλληλο του κλάδου ΠΕ/Α Εφοριακών ως Προϊσταμένη Υποδιεύθυνσης της Δ.Ο.Υ. ΙΖ΄ Αθηνών.

11. Την Λευκοθέα Σκούμπα του Σπυρίδωνα, υπάλληλο του κλάδου ΠΕ/Α Οικονομικών Επιθεωρητών ως Προϊσταμένη Διεύθυνσης της Δ.Ο.Υ. Ελευσίνας.

12. Τον Χριστόφορο Κασσελούρη του Λαζάρου, υπάλληλο του κλάδου ΠΕ/Α Εφοριακών ως προϊστάμενο Υποδιεύθυνσης της Δ.Ο.Υ. Ελευσίνας.

13. Τον Δημήτριο Μαρή του Βασιλείου, υπάλληλο του κλάδου ΠΕ/Α Εφοριακών ως προϊστάμενο Διεύθυνσης της Δ.Ο.Υ. Ηλιούπουλης.

14. Τον Γεώργιο Τσαβίδη του Χρήστου, υπάλληλο του κλάδου ΠΕ/Α Εφοριακών ως προϊστάμενο Υποδιεύθυνσης της Δ.Ο.Υ. Ηλιούπουλης.

15. Τον Γεώργιο Βασιλείου του Εμμανουήλ, υπάλληλο του κλάδου ΠΕ/Α Εφοριακών ως προϊστάμενο Υποδιεύθυνσης της Δ.Ο.Υ. Καλλιθέας.

16. Τον Αθανάσιο Στάμο του Κωνσταντίνου, υπάλληλο του κλάδου ΠΕ/Α Εφοριακών ως προϊστάμενο Διεύθυνσης της Δ.Ο.Υ. Κηφισιάς.

17. Τον Παναγιώτη Χριστόπουλο του Γεωργίου, υπάλληλο του κλάδου ΠΕ/Α Εφοριακών ως προϊστάμενο Υποδιεύθυνσης της Δ.Ο.Υ. Κηφισιάς.

18. Τον Γεώργιο Δεμερτζή του Δημητρίου, υπάλληλο του κλάδου ΠΕ/Α Εφοριακών ως προϊστάμενο Διεύθυνσης της Δ.Ο.Υ. Νέας Ιωνίας.

19. Την Φωτεινή Κυριακίδου του Ηλία, υπάλληλο του κλάδου ΠΕ/Α Εφοριακών ως προϊσταμένη Διεύθυνσης της Δ.Ο.Υ. Παλλήνης.

20. Τον Θωμά Παπουτσή του Χρήστου, υπάλληλο του κλάδου ΠΕ/Α Εφοριακών ως προϊστάμενο Υποδιεύθυνσης της Δ.Ο.Υ. Παλλήνης.

21. Τον Νικόλαο Μαϊτό του Ιακώβου, υπάλληλο του κλάδου ΠΕ/Α Εφοριακών ως προϊστάμενο Διεύθυνσης της Δ.Ο.Υ. Α΄ Πειραιά.

22. Τον Χαράλαμπο Σκαλκόγιαννη του Ανδρέα, υπάλληλο του κλάδου ΠΕ/Α Εφοριακών ως προϊστάμενο Υποδιεύθυνσης της Δ.Ο.Υ. Α΄ Πειραιά.

23. Την Παρασκευή Καραπαναγιώτη του Δημητρίου, υπάλληλο του κλάδου ΠΕ/Α Εφοριακών ως προϊσταμένη Διεύθυνσης της Δ.Ο.Υ. Ε΄ Πειραιά.

24. Την Γεωργία Ζησίμου του Γεωργίου, υπάλληλο του κλάδου ΠΕ/Α Εφοριακών ως προϊσταμένη Διεύθυνσης της Δ.Ο.Υ. Χολαργού.

25. Τον Ηλία Επίσκοπο του Βασιλείου, υπάλληλο του κλάδου ΠΕ/Α Εφοριακών ως προϊστάμενο Υποδιεύθυνσης της Δ.Ο.Υ. Χολαργού.

26. Τον Βασίλειο Νικολή του Νικολάου, υπάλληλο του κλάδου ΠΕ/Α Εφοριακών ως προϊστάμενο Υποδιεύθυνσης της Δ.Ο.Υ. Γλυφάδας.










iefimerida.gr  ΑΠΕ


0 comments :

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *