Τρίτη 22 Μαΐου 2018

Οι δυο νεκροί εργαζόμενοι για τους οποίους δεν είπε κουβέντα ο Μητσοτάκης



Γιάννης Κορίνθιος, πατέρας δύο παιδιών και Δημήτρης Ταράσης. Οι δυο εργαζόμενοι στην καθαριότητα στην Τήνο που βρήκαν φρικτό θάνατο όταν το απορριμματοφόρο στο οποίο επέβαιναν έπεσε σε γκρεμό, κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες.
  
Ο ένας από τους δυο νεκρούς ήταν απλήρωτος από τον Ιούνιο του 2017 αλλά συνέχιζε να εργάζεται και να προσφέρει στην τοπική κοινωνία.

Όταν ο Ρουβίκωνας διαμαρτυρήθηκε για το φρικτό εργατικό δυστύχημα ο δήμαρχος Τήνου ζήτησε τη σύλληψη των μελών της οργάνωσης. Και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης τον συνεχάρη.




Δεν αναρωτήθηκε ποτέ γιατί πραγματοποιήθηκε η παρέμβαση του Ρουβίκωνα. Υποθέτουμε ότι δεν έμαθε ποτέ τα ονόματα των θυμάτων και τι θα απογίνουν οι συγγενείς τους χωρίς αυτούς.

Αυτή τη φορά δεν μπορούσε να σκυλέψει απευθείας τη μνήμη τους, όπως έκανε με τα θύματα της Marfin, για να κερδίσει μερικά λεπτά δημοσιότητας και μερικούς πολιτικούς πόντους. Για αυτό προτίμησε να παίξει το χαρτί του Ρουβίκωνα.


Είναι ένας γνήσιος Μητσοτάκης. Είναι όμοιος με τα χίλια εκατό άτομα που έκαναν like στο μήνυμά του στο Twitter.


Υ.Γ Για αυτό το κείμενο κάποιοι θα πουν ότι είναι κίτρινο. Θα το πουν αυτοί που εδώ και χρόνια ποστάρουν τις φωτογραφίες και τα ονόματα των θυμάτων της Marfin για να προωθήσουν τις δικές τους πολιτικές επιδιώξεις. Οι ίδιοι άνθρωποι που δεν είπαν κουβέντα για τα διευθυντικά στελέχη της τράπεζας που έστησαν παγίδα θανάτου στους εργαζομένους τους.       

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *