Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018

Ακόμα πιο πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας



Από τον Χάρη Ζάβαλο


Η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ απο την στιγμή που διαπιστώθηκε οτι δεν θα είναι μια αριστερή παρένθεση αλλα “αριστεροί” με εισαγωγικά και θα εξαντλήσουν 4ετια, κάτι που έχει να συμβεί απο την κυβέρνηση του εθνοσωτήρα Σημίτη, δέχεται έναν γελοίο πόλεμο φθοράς απο την αντιπολίτευση και τα μέσα που την στηρίζουν.

Ταΐζοντας τα δικά του παιδιά ο ΣΥΡΙΖΑ, δέχεται κριτική εδω και 3 χρόνια όχι για τα μνημόνια που υπογράφει το ένα πάνω στ’ αλλο, για μνημόνια 600 σελίδων στα αγγλικά χωρίς ούτε καν μετάφραση στα ελληνικά και χωρίς χρηματοδότηση που θα ψηφίσει τις επόμενες ημέρες, για το επιπλέον κόψιμο των ηδη τσεκουρεμένων λεηλατημένων συντάξεων, για την απελευθέρωση των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας και μάλιστα ηλεκτρονικά, για την οριστική ισοπέδωση των εργασιακων, για την συνέχιση στο έγκλημα που συντελείται στις Σκουριές.


Αλλα για την δήθεν αυξημένη εγκληματικότητα (η οποία μάλιστα έχει φθίνουσα πορεία τους πρώτους μήνες του 2018), την ανομία των Εξάρχειών, τα τρομοκρατικά τρικάκια του Ρουβίκωνα, την Βενεζουέλα και τους Μαδούρηδες, το Μακεδονικό, τον φωτισμό του Pride στο κτίριο της Βουλής, οτι θα κάνει υποχρεωτικη αλλαγή φύλου στα 15χρονα θέλουν δεν θέλουν, οτι θα μας κάνει όλους πρεζακια με την φαρμακευτική κάνναβη και βέβαια το πάντα αγααπημένο ότι είναι κομμουνιστές βιετκόνγκ που θέλουν δήθεν να προλεταροποιήσουν τους πάντες ώστε να ξεκινήσουν την κομμουνιστική επανάσταση και τον 4ο γύρο ως άλλοι εαμοβούλγαροι και άλλες τέτοιες ψύχραιμες προσεγγίσεις βασισμένες όλα σε hoax και ατελείωτα ψέμματα.


Στόχος είναι πια τουλάχιστον να μην ξαναβγούν οι κομμουνιστοσυμμορίτες του Αλέκου Φλαμπουράρη μπας και ταΐστουν πάλι τα οικόσιτα της Ν.Δ. και δεν πρηστεί στο τέλος από το φαΐ ο Βαξεβάνης κ ο Περιοντίστα τελεία τζι αρ.

Σε χωρά που έχει απολέσει πλήρως και ολοκληρωτικά την οποιαδήποτε εθνική κυριαρχία και δυνατότητα λήψης της παραμικρής απόφασης χωρίς άδεια από τους θεσμούς, που δεν μπορεί  όχι να καταθέσει προϋπολογισμό χωρίς έγκριση άλλα ούτε να αλλάξει τους διευθυντές των νοσοκομείων χωρίς να ρωτήσεις πρώτα Τρόικα/ΕΚΤ/Μέρκελ/NATO.

Τα αεροδρόμια, οι αυτοκινητόδρομοι και ο ΟΤΕ είναι γερμανικά.
Τα λιμάνια κινέζικα.
Ο χρυσός είναι σε καναδέζικα χέρια.
Τον ΟΣΕ τον χαρίσαμε στους Ιταλούς.

ΑΛΛΑ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

Λέει ο ένας προδότης τον άλλον προδότη και τούμπαλιν.

Τέλος πάντων η φάση από δω και πέρα άλλωστε θα  είναι “εγώ την Βόρεια Μακεδονία θα την λέω για πάντα πΓΔΜ γιατί δεν δέχομαι να υπάρχει καθόλου το όνομα Μακεδονία μέσα στο όνομα”.

Ή ακόμα καλύτερα το αφήνουμε άλλα 100 χρόνια να σέρνεται χωρίς λύση και βλέπουμε μοναδικές εικόνες όπως η παρακάτω, όπου σε ευρωπαϊκό αγώνα μπάσκετ το ελληνικό κανάλι είχε κρύψει με το χρώμα του παρκέ το όνομα “Μακεδονία” που αγωνιζόταν εναντίον της Ελλάδας.


  

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *