Τρίτη 24 Ιουλίου 2018

Σοκαριστική εξέλιξη: Βρέθηκαν άλλοι 30 νεκροί σε παραλία της Ραφήνας..!


Οι άνθρωποι εγκλωβίστηκαν στις φλόγες και κάηκαν ζωντανοί, πολλοί εκ των οποίων βρέθηκαν αγκαλιασμένοι.




Σοκ προκαλούν οι πληροφορίες ότι εκτός των 24 επιβεβαιωμένων νεκρών από τις φονικές πυρκαγιές στην περιοχή Μάτι - Ζούμπερι της Ανατολικής Αττικής, εντοπίστηκαν άλλες 30 σοροί περίπου σε παραλιακό σημείο της Ραφήνας.

Το ΕΚΑΒ επιβεβαίωσε το θάνατο 26 ανθρώπων, στο χωράφι ανάμεσα στην Αργυρά Ακτή και το Κόκκινο Λιμανάκι της Ραφήνας.


Σκηνές σοκ μεταδίδει από το σημείο της τραγωδίας ο φωτορεπόρτερ του ΑΠΕ-ΜΠΕ Παντελής Σαΐτας. «Υπάρχει ένας σωρός απανθρακωμένα πτώματα, στη μέση ενός χωραφιού, σε απόσταση μόλις 15 μέτρων από τη θάλασσα. Αστυνομικές δυνάμεις έχουν αποκλείσει την περιοχή. Οι άνθρωποι αυτοί πρέπει να επιχείρησαν να βρουν διέξοδο στη θάλασσα αλλά φαίνεται να εγκλωβίστηκαν στις φλόγες».

Τις πληροφορίες μετάφερε αρχικά στον τηλεοπτικό ΣΚΑΙ ο αντιδήμαρχος Ραφήνας Γιώργος Κοκόλης ότι στην παραλία Αργυρή Ακτή, κοντά σε ταβέρνα, έχουν εντοπιστεί περίπου 20 σοροί.

Σύμφωνα με τον διασώστη του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Β. Ανδριόπουλο που μίλησε στον ΣΚΑΙ αμέσως μετά, οι απανθρακωμένες σοροί ανέρχονται σε 26 και έχουν εντοπιστεί ανάμεσα σε σπίτια και ένα χωράφι. Φαίνεται ότι οι άνθρωποι προσπάθησαν να φτάσουν στη θάλασσα αλλά δεν τα κατάφεραν.

Λίγο αργότερα, ο Ευάγγελος Μπουρνούς, δήμαρχος της Ραφήνας επιβεβαίωσε στο Ραδιόφωνο 24/7 πως βρέθηκαν 26 νεκροί, σε χωράφι. Εκτίμησε πως τα θύματα θα αυξηθούν, καθώς υπάρχουν καμμένοι άνθρωποι μέσα στα σπίτια τους, στα οποία δεν έχει πάει ακόμα η πυροσβεστική.

Διασώστες εντόπισαν σε οικόπεδο 30 μέτρα από την θάλασσα 26 ανθρώπους νεκρούς τον έναν πάνω στον άλλον. Αυτή την εικόνα μετέδωσε στον ΑΝΤ1 ο πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Σύμφωνα με τον διασώστη κ. Ανδριόπουλο, όταν παρατήρησαν ότι στο σημείο βρίσκονται πολλά αυτοκίνητα που είχαν τρακάρει και μεταξύ τους κατάλαβαν ότι οι άνθρωποι αυτοί εγκατέλειψαν τα αυτοκίνητά τους πανικόβλητοι και προσπάθησαν να φτάσουν στην θάλασσα. Οι άνθρωποι εγκλωβίστηκαν στις φλόγες και κάηκαν ζωντανοί, πολλοί εκ των οποίων  βρέθηκαν αγκαλιασμένοι.

Νεότερες πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΙ, αναφέρουν ότι οι 26 βρέθηκαν απανθρακωμένοι σε χωράφι κοντά στο Κόκκινο Λιμανάκι, πάνω από εκεί εντοπίστηκε άλλη μια σορός γυναίκας και στην ταβέρνα της περιοχής άλλα τρία άτομα νεκρά. 













thetoc.gr


0 comments :

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *