Κυριακή, 29 Ιουλίου 2018

Επίσημο: 91 οι νεκροί - 25 οι αγνοούμενοι της φονικής πυρκαγιάςΣτους 91 ανέρχονται οι νεκροί και στους 25 οι αγνοούμενοι από τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική.   Τα στοιχεία ανακοίνωσε πριν από λίγο σε επίσημη ενημέρωσή της η Πυροσβεστική Υπηρεσία.   

Η Πυροσβεστική έπειτα από έντονη πολιτική σύγκρουση για τον ακριβή αριθμό των αγνοουμένων προχώρησε σήμερα σε μια πρώτη αποσαφήνιση του αριθμού, ενώ όπως ανακοινώθηκε, ο αριθμός των θυμάτων ανεβαίνει συνεχώς.    

«Σχετικά με την καταστροφική πυρκαγιά στις πληγείσες περιοχές της Ανατολικής Αττικής από τη διαδικασία ταυτοποίησης προκύπτει ότι: Οι αγνοούμενοι ανέρχονται σε 25 άτομα, οι οποίοι έχουν δηλωθεί επισήμως από οικεία τους πρόσωπα στην υπηρεσία μας και για τα οποία η έρευνα συνεχίζεται.   

Η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών έχει ολοκληρώσει μέχρι στιγμής την ταυτοποίηση 59 σορών, ενώ εκκρεμεί η ταυτοποίηση για άλλες 28.   Σύμφωνα με το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας κατέληξαν τέσσερα άτομα τα οποία νοσηλεύονταν σε νοσοκομεία της Αττικής», δήλωσε η εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.     

www.lifo.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου