Τετάρτη, 1 Αυγούστου 2018

Απειλές του χρυσαυγίτη Παππά στη Βουλή: Κάτω τα χέρια από τη Μακρόνησο, θα χρειαστεί.!


Σε ένα ναζιστικό σόου με εκτόξευση απειλών επιδόθηκε ο χρυσαυγίτης Χρήστος Παππάς στη Βουλή που ούτε λίγο, ούτε πολύ είπε ότι η Μακρόνησος θα ξανανοίξει για τους βουλευτές των κομμάτων του δημοκρατικού τόξου.

Ο Παππάς ανέβηκε στο βήμα της Βουλής και αναφέρθηκε στην τροπολογία Σταθάκη για την κατεδάφιση των αυθαιρέτων κτισμάτων στη Μακρόνησο. «Κάτω τα χέρια σας από την Μακρόνησο, μπορεί να σας χρειαστεί. Ότι είναι να γκρεμιστεί, θα γκρεμιστεί με κοινωνική εργασία», είπε ο Χρήστος Παππάς.


Άμεσες ήταν οι αντιδράσεις από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ που σηκώθηκαν από τα έδρανά τους και διαμαρτυρήθηκαν εντόνως.
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος, Χρήστος Μαντάς, πήρε τον λόγο για να μιλήσει για νέα απειλή προς την Δημοκρατία και ζήτησε να καταδικαστεί το γεγονός από όλες τις πολιτικές δυνάμεις.

«Το να απειλούνται ευθέως οι δημοκράτες βουλευτές εντός του Κοινοβουλίου με νέα Μακρονήσια, είναι ύβρις στην Δημοκρατία, στην κοινοβουλευτική δημοκρατία και πρέπει να καταδικαστεί από όλους», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μαντάς, εκ μέρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Είναι αυτονόητο ότι η απειλή κατά των βουλευτών, αποδοκιμάζεται από το προεδρείο και μάλιστα όταν γίνεται εντός του Κοινοβουλίου, είναι αδιανόητο», είπε ο Δ. Κρεμαστινός.

«Μόλις πριν από λίγο ακούσαμε ότι οι βασανιστές επιστρέφουν. Οι απόγονοι των βασανιστών, ετοιμάζονται να ξανανοίξουν την Μακρόνησο. Οι υπόδικοι εγκληματίες της Χρυσής Αυγής, έχουν το θράσος να ξερνάνε όλο το μίσος τους εναντίον ανθρώπων που αγωνίζονται να φτιάξουν μια καλύτερη ζωή και έναν καλύτερο κόσμο», είπε εκ μέρους του ΚΚΕ, ο Γιάννης Δελλής.

Στο μεταξύ, επανήλθε ο βουλευτής της ΧΑ, για να πει ότι εννοούσε ότι η Μακρόνησος θα χρειαστεί ως ιστορικό μνημείο. «Συμφωνώ μαζί σας», είπε προς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.  
 tvxs.gr  

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου