Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018

Τέλος από τους ΑΝΕΛ ο Τέρενς Κουίκ..!



Όπως αποκάλυψε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Θόδωρος Τοσουνίδης, ο υφυπουργός Εξωτερικών με τις πράξεις του έθεσε εαυτόν εκτός κινήματος
   
Σε θερμό κλίμα συνεχίζονται οι εσωκομματικές συζητήσεις στους Ανεξάρτητους Έλληνες σχετικά με τη στάση που θα κρατήσει το κόμμα το επόμενο διάστημα και αν θα συνεχίσει να αποτελεί το «στήριγμα» του Αλέξη Τσίπρα στη διακυβέρνηση της χώρας.

Οι εξελίξεις μετά τη Συμφωνία των Πρεσπών είναι ραγδαίες με το τελευταίο κεφάλαιο, έπειτα και από την κωλοτούμπα του Πάνου Καμμένου σχετικά με την παραίτησή του, να αφορά στο πρόσωπο του υφυπουργού Εξωτερικών, Τέρενς Κουίκ.

Ο κ. Κουίκ είναι ένας από τα ελάχιστα μέλη των ΑΝΕΛ που έχουν ταχθεί ανοιχτά υπέρ της συμφωνίας που υπέγραψαν στις Πρέσπες οι κ. Τσίπρας – Ζάεφ, με αποτέλεσμα να αποτελεί «ξένο σώμα» από το κόμμα του Πάνου Καμμένου.

Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Θεόδωρος Τοσουνίδης ο κ. Κουίκ έθεσε εαυτόν εκτός κόμματος με τις πράξεις του.

«Έθεσε εαυτόν εκτός κινήματος, παραβιάζοντας αρχές των Ανεξάρτητων Ελλήνων» σημείωσε ο κ. Τοσουνίδης, συμπληρώνοντας πως τα υπόλοιπα στελέχη των ΑΝΕΛ που συμμετέχουν στην κυβέρνηση έχουν αποφασίσει ομόφωνα να εγκαταλείψουν την κυβέρνηση σε περίπτωση που φτάσει η Συμφωνία των Πρεσπών στη Βουλή.  























 in.gr

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *