Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018

Καταδικασμένος χρυσαυγίτης σε ψηφοδέλτιο για τις εκλογές των Ειδικών Φρουρών



Ενας χρυσαυγίτης αστυνομικός συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο της Δύναμης Ενωτικής Ελεύθερης Τάσης Αστυνομικών (ΔΕΛΤΑ) για τις εκλογές του Σωματείου Ειδικών Φρουρών την ερχόμενη Πέμπτη. Πρόκειται για το ψηφοδέλτιο της παράταξης του λαλίστατου και αγαπημένου των αντιπολιτευόμενων καναλιών Βασίλη Ντούμα.

Σ’ αυτό το ψηφοδέλτιο, για τη θέση της Ελεγκτικής Επιτροπής, περιλαμβάνεται το όνομα του Ιωάννη Αδρασκέλα.

Πρόκειται για τον αστυνομικό που έχει καταδικαστεί αμετάκλητα για δύο επιθέσεις της Χρυσής Αυγής, στο «Μαρξιστικό Βιβλιοπωλείο» (17/6/2000) και σε μέλη της ΟΣΕ στην πλατεία Κυψέλης (30/6/2000).

Οπως αποκάλυψε η «Εφ.Συν.» («Η κατάρα του Φίρερ», Γιάννης Μπασκάκης, «Εφ.Συν.», 18/12/2017), τον Αδρασκέλα τον καίει συνάδελφός του αστυνομικός, με το ψευδώνυμο «Μάνος», σε τηλεφωνική συνομιλία του με τον Σωτήρη Δεβελέκο, στέλεχος της Κεντρικής Επιτροπής της Χρυσής Αυγής και «σωματοφύλακα» του αρχηγού Μιχαλολιάκου.

Ο «Μάνος» και ο Δεβελέκος συνομιλούν στις 25 Σεπτεμβρίου 2013, λίγες μέρες μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Ο «Μάνος» αναφέρεται στην τηλεοπτική κάλυψη χρυσαυγίτικης πορείας για τα Ιμια: «Κάθισα σπίτι και είδα στο Μέγκα κατά τις 12 το βράδυ το αφιέρωμα “Eρευνα” του Τσίμα. Και, ρε φίλε, κάποια στιγμή δείχνει, όχι απ’ τα πρώτα, από τα δεύτερα Iμια, τον κόσμο.

»Είναι η κάμερα μέσα μας, περνάει, περνάει κι όπως δείχνει το αριστερό, φίλε, βλέπω έναν, τον πλησιάζει η κάμερα και τον φέρνει στην οθόνη έτσι. Κι είναι ο Αδρασκέλας, φίλε. Κρατάει σημαία, έχει ένα σκουφάκι κι έρχεται φάτσα στην κάμερα. Φάτσα!».

Αυτό τον καταδικασμένο χρυσαυγίτη περιλαμβάνει στο ψηφοδέλτιο της συνδικαλιστικής του παράταξης ο κ. Ντούμας, ο οποίος εμφανίζεται συχνά σε τηλεοπτικά κανάλια να διαμαρτύρεται για την ανομία και να ζητά μέτρα σκληρής καταστολής.  























efsyn.gr

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *