Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018

«Ελληναράς» τραυμάτισε εργαζόμενο μετανάστη επειδή του είπε να μην παρκάρει σε θέση ΑμΕΑ!



Ρατσιστική βία το Σαββάτο το απόγευμα στο χώρο στάθμευσης μεγάλου σούπερ μάρκετ έξω από την πόλη της Μυτιλήνης.

Ένας εργαζόμενος από το Μπαγκλαντές, που συγκεντρώνει τα καροτσάκια του καταστήματος ζήτησε – στο πλαίσιο της δουλειάς του – από 29 χρονο Έλληνα πελάτη να μη σταθμεύσει το αυτοκίνητο του στο χώρο που προορίζεται για τη στάθμευση από ΑΜΕΑ.

Ο 29χρονος «Ελληναράς» βγήκε από το αυτοκίνητο του και επιτέθηκε στον εργαζόμενο βρίζοντας και τραυματίζοντας τον σοβαρά με μεταλλικό λοστό που έβγαλε από το αυτοκίνητό του. Στη συνέχεια εγκατέλειψε τον τραυματία ο οποίος από περαστικούς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και εισήχθη και νοσηλεύεται ενώ επρόκειτο να χειρουργηθεί για την ανάταξη καταγμάτων. Σύμφωνα με πληροφορίες, το κάταγμα στο χέρι του 45χρονου είναι ιδιαίτερα σοβαρό και η αποκατάσταση του θα τον κρατήσει μακριά από τη δουλειά του για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Όπως έγινε γνωστό η αστυνομία ενημερώθηκε για το γεγονός και την Κυριακή προχώρησε στη σύλληψή του 29χρονου και στην παραπομπή του στον εισαγγελέα με βαριές κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα. Το όλο γεγονός έχει καταγραφεί από τις κάμερες του καταστήματος. Ο 29χρονος κρατείται και πρόκειται να απολογηθεί αύριο Τετάρτη στον ανακριτή κατηγορούμενος για πρόκληση βαριών σωματικών καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ο 45χρονος Εαμάν Ουντίν, θύμα της ρατσιστικής σε βάρος του βίας, είναι ένας ιδιαίτερα συμπαθής άνθρωπος που εργάζεται στο χώρο έξω από το μεγάλο σούπερ μάρκετ εδώ και περισσότερα από πέντε χρόνια.










Με πληροφορίες ΑΠΕ- ΜΠΕ  

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *