Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019

Αυτό είναι το στέλεχος της ΝΔ που ενορχήστρωσε τις απειλές σε βουλευτές



Απειλές ακόμη και για τη ζωή τους καταγγέλλουν ότι δέχονται βουλευτές των ΑΝΕΛ, ενόψει της ψηφοφορίας στη Βουλή για τη Συμφωνία των Πρεσπών ενώ σάλο προκαλεί η δημοσιοποίηση μηνύματος από «γαλάζιο» στέλεχος, που αποκαλύπτει πως έχει ρόλο ενορχυστρωτή της επιχείρησης εκφοβισμού. Την παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ξένης Δημητρίου προκάλεσαν οι αποκαλύψεις.

Σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού επισημαίνει, μεταξύ άλλων, ότι «Ο μηχανισμός της ΝΔ προφανώς με πλήρη γνώση και καθοδήγηση, του κ. Μητσοτάκη επιχειρεί να τρομοκρατήσει τους βουλευτές». Από την πλευρά της ΝΔ, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Κώστας Κυρανάκης χαρακτήρισε «υποχρέωση» και όχι «εκφοβισμό» τα τηλεφωνήματα σε βουλευτές.


«Η πρακτική να αποστέλλονται mails και να γίνονται τηλέφωνα από ψηφοφόρους σε πολιτικούς, είναι σύνηθες σε όλο τον πολιτισμένο δημοκρατικό κόσμο» έγραψε το στέλεχος της ΝΔ, πρόεδρος ΝΟΔΕ, Σπύρος Αβραμάκος, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, μετά τον πολιτικό θόρυβο που ξέσπασε.

«Δεν μπορώ ούτε να κάνω τη δουλειά μου, έχω σβήσει πάνω από 200 μηνύματα και έχω και άλλα, αλλά δεν τους φοβάμαι» δηλώνει χαρακτηριστικά ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Θανάσης Παπαχριστόπουλος.

Μείζον πολιτικό ζήτημα προκύπτει από το γεγονός πως το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, Σπύρος Αβραμάκος, με μήνυμά του παρακινούσε φίλους και μέλη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης να στέλνουν μηνύματα ή να παίρνουν τηλέφωνο και να απειλούν βουλευτές που έχουν δηλώσει ότι θα υπερψηφίσουν τη Συμφωνία των Πρεσπών, όταν αυτή έρθει στη Βουλή. Ο Σπύρος Αβραμάκος, που είναι πρόεδρος της Β4 ΝΟΔΕ, της μεγαλύτερης Νομαρχιακής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας, έδινε με μήνυμά του και τα προσωπικά τηλέφωνα των βουλευτών.
























tvxs.gr

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *