Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2017

Η ΠΟΕ - ΟΤΑ αποφάσισε την συνέχιση των κινητοποιήσεων. Παραμένουν τα σκουπίδια στους δρόμους...!


Ούτε η προσπάθεια του Αλέξη Τσίπρα ήταν τελικά αρκετή για να μεταπείσει τους εργαζομένους της ΠΟΕ-ΟΤΑ. Η λύση που προτάθηκε για τους συμβασιούχους δεν έγινε αποδεκτή και όπως έγινε γνωστό, αποφάσισαν να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους.

Μετά από συνεδρίαση της ΠΟΕ - ΟΤΑ αποφασίστηκε να συνεχιστούν οι κινητοποιήσεις.

Όπως είχαν ήδη εξαγγείλει: Την Πέμπτη κάνουν 24ωρη απεργία και τότε θα συνεδριάσει εκ νέου η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕ-ΟΤΑ προκειμένου να επανεξετάσει τη στάση της.

Στο μεταξύ, θα συνεχιστούν οι αποκλεισμοί των αμαξοστασίων των δήμων και των ΧΥΤΑ με αποτέλεσμα να μην μπορεί να γίνεται η αποκομιδή των σκουπιδιών.

«Σήμερα έγινε μία συνάντηση με τον πρωθυπουργό για να μπορέσουμε να λύσουμε το μεγάλο πρόβλημα. Καταθέσαμε τη δική μας πρόταση και συζητήσαμε. Όμως, οι προτάσεις από την κυβέρνηση δεν λύνουν το πρόβλημα. Η τροπολογία που κατεβάζει η κυβέρνηση θα έχει απολύσεις. Συνεχίζουμε έως την Πέμπτη και μετά θα συνεδριάσει ξανά η εκτελεστική επιτροπή. Το προσωπικό ασφαλείας θα είναι αυξημένο για να μην υπάρχουν προβλήματα στη δημόσια υγεία», δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ Νίκος Τράκας μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης της Ομοσπονδίας. .
 


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου