Τρίτη 23 Μαΐου 2017

Εκρήξεις σε συναυλία στο Μάντσεστερ - Τουλάχιστον 20 νεκροί και δεκάδες τραυματίες


Μάντσεστερ
Την ύπαρξη νεκρών, χωρίς να προσδιορίζεται ο ακριβής αριθμός, έπειτα από πιθανή έκρηξη, στη διάρκεια συναυλίας στο Μάντσεστερ Αρένα, επιβεβαιώνουν οι τοπικές αστυνομικές Αρχές.

Σύμφωνα με πηγή που επικαλείται το BBC, το περιστατικό αντιμετωπίζεται ως πιθανή τρομοκρατική επίθεση.

Όπως μεταδίδει το BBC, αυτόπτες μάρτυρες που παρακολουθούσαν τη συναυλία της Αριάνα Γκράντε μετέφεραν ότι άκουσαν μια τεράστια έκρηξη στο Μάντσεστερ Αρένα.

  


Αργότερα έγινε γνωστό ότι η έκρηξη σημειώθηκε στον χώρο έκδοσης εισιτηρίων και όχι στον κυρίως χώρο της συναυλίας.

Στον χώρο ακολούθησε πανικός, καθώς χιλιάδες άτομα προσπάθησαν να βγουν από τον συναυλιακό χώρο τρέχοντας και κλαίγοντας.

Το BBC μετέδωσε μαρτυρίες ανθρώπων που βρίσκονταν μέσα στη συναυλία, οι οποίοι ανέφεραν πως είδαν 20-30 άτομα πεσμένα στο έδαφος.


Η εταιρεία του σιδηροδρόμου ανακοίνωσε πως έκλεισε σταθμός Manchester Victoria, που βρίσκεται κοντά στον συναυλιακό χώρο.

Η αστυνομία του Μάντσεστερ κάλεσε τον κόσμο να μείνει μακριά από την περιοχή.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, δραματικές διαστάσεις δείχνει να λαμβάνει το περιστατικό στο Μάντσεστερ, καθώς όπως μεταδίδει το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο NBC ο απολογισμός της έκρηξης ή των εκρήξεων είναι 20 νεκροί και δεκάδες τραυματίες. Το NBC επικαλείται πηγές του στη βρετανική αστυνομία χωρίς όμως να δίνει περισσότερες πληροφορίες.  






   

 in.gr


0 comments :

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *