Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

Σκοπιανό: H Ένωση Τέως Βουλευτών & Ευρωβουλευτών στηρίζει... Τσίπρα! Την ανακοίνωση υπογράφει πρώην στέλεχος της ΝΔ


Αίσθηση έχει προκαλέσει η ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο η Ένωση Τέως Βουλευτών και Ευρωβουλευτών όσον αφορά τα θετικά λόγια που χρησιμοποιεί για την κυβέρνηση και για την ολοκλήρωση της τρίτης αξιολόγησης.

Η ένωση Τέως Βουλευτών και Ευρωβουλευτών φέρεται να παίρνει σαφή θέση υπέρ των κυβερνητικών χειρισμών στα θέματα της οικονομίας και τίθεται υπέρ της συνεννόησης των κομμάτων.

«Το κλείσιμο της τρίτης αξιολόγησης είναι είδηση καλοδεχούμενη, την ανέμεναν οι πάντες», σημειώνουν, προσθέτοντας ότι «οι εξελίξεις αυτές δεν δίνουν χώρο στην μικροψυχία έστω κι αν κάποια βαρίδια τους είναι επώδυνα».





"Τώρα πλέον για να ελπίσει ο λαός σε κάτι περισσότερο χρειάζονται κοινές θέσεις και κοινές προσπάθειες όλων των πολιτικών δυνάμεων για την αντιμετώπιση των διαπραγματεύσεων όσον αφορά το τέρας του δημοσίου χρέους. Μάλιστα η ένωση σε μια λογική εθνικής συνεννόησης αναφέρει πως τώρα πλέον για να ελπίσει ο λαός σε κάτι περισσότερο χρειάζονται κοινές θέσεις και κοινές προσπάθειες όλων των πολιτικών δυνάμεων για την αντιμετώπιση των διαπραγματεύσεων όσον αφορά το τεράστιο δημόσιο χρέος." καταλήγει η σχετική ανακοίνωση, την οποία υπογράφει ο Κωνσταντίνος Πυλαρινός, πρόεδρος της Ενωσης Τέως Βουλευτών και Ευρωβουλευτών, που έχει διατελέσει βουλευτής της ΝΔ και στενός συνεργάτης του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.  


















thecaller.gr

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *