Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

Διαψεύδει τα σενάρια κυβερνητικής συνεργασίας το Κίνημα Αλλαγής


Σε διάψευση των σεναρίων που ήθελαν το Κίνημα Αλλαγής να στηρίζει τον Αλέξη Τσίπρα σε περίπτωση αποχώρησης του Πάνου Καμμένου από την κυβέρνηση, διέψευσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Χρηστίδης


Κατηγορηματικά διαψεύδουν από τη Χαριλάου Τρικούπη τα σενάρια που κυκλοφόρησαν νωρίτερα, σήμερα και τα οποία ανέφεραν ότι το Κίνημα Αλλαγής θα έβαζε “πλάτη” στον Αλέξη Τσίπρα, σε περίπτωση που ο Πάνος Καμμένος αποχωρήσει από την κυβέρνηση.


“Να ξέρει ο κύριος Τσιπρας ότι εφόσον δεν μπορεί να συγκυβερνήσει άλλο με τους ΑΝΕΛ τότε η χώρα θα πάει σε εκλογές. Είναι δύσκολοι οι χωρισμοί αλλά συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. Σε εμάς δεν θα βρει πρόθυμους συμπαραστάτες”, δήλωσε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στο "Πρώτο Θέμα" ο Παύλος Χρηστίδης.

Μάλιστα, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ έκανε λόγω για “παιχνίδια τακτικισμών από τη μεριά του ΣΥΡΙΖΑ, χρησιμοποιώντας τις κομματικές εφημερίδες”, ξεκαθαρίζοντας ότι αυτά δεν αφορούν την παράταξη που εκπροσωπεί.

Σε ότι αφορά το “Σκοπιανό” που αποτέλεσε και την “πηγή” μέσω της οποίας διακινήθηκαν τα σενάρια στήριξης του Αλέξη Τσίπρα από τη Φώφη Γεννηματά και τον Σταύρο Θεοδωράκη, ο κ.Χρηστίδης ξεκαθάρισε ότι αν δεν υπάρξει πλήρης, οριστική και εγγυημένη λύση σε όλα τα ζητήματα που εγείρουν αλυτρωτισμό δεν θα υπάρξει καμία συναίνεση, τονίζοντας ότι “Δεν θα δεχτούμε “σαλαμοποίηση” του θέματος”. Ταυτόχρονα, επανέλαβε την θέση που είχε εκφράσει τις προηγούμενες ημέρες η Φώφη Γεννηματά, ότι κανείς δεν πρέπει να προεξοφλεί την θέση του Κινήματος Αλλαγής, όταν και αν το θέμα έρθει στη Βουλή

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ επιτέθηκε και στη Νέα Δημοκρατία, κατηγορώντας το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για ακροδεξιά στροφή. “Όλος ο κόσμος καταλαβαίνει ότι η ΝΔ έχει αλλάξει στάση μέσα σε 15 μέρες και αυτό οι Έλληνες πολίτες το κρίνουν.

Οι ακραίες φωνές δεν βοηθούν την χώρα να λύσει τα εθνικά της θέματα και το λαό να προχωρήσει ενωμένος. Χρειάζεται σοβαρότητα και υπευθυνότητα”.  



























Αντώνης Γκιόκας


http://news247.gr

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *