Τρίτη 11 Απριλίου 2017

Έκρηξη κοντά στο πούλμαν της Ντόρτμουντ πριν τον αγώνα με Μονακό ‑ Τραυματίας ο Μπάρτρα


Μεγάλη έκρηξη δίπλα στο λεωφορείο της γερμανικής ποδοσφαιρικής ομάδας Μπορούσια Ντόρτμουντ σημειώθηκε λίγη ώρα πριν ξεκινήσει η αναμέτρηση με τη Μονακό, για το Champions League. Σύμφωνα με πληροφορίες, από την έκρηξη τραυματίστηκε ο ποδοσφαιριστής Μαρκ Μπάρτρα, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Bild το πούλμαν της ομάδας του Σωκράτη Παπασταθόπουλου έχει υποστεί πολλές ζημιές, καθώς έσπασαν πολλά παράθυρα.

Πιθανότατα η έκρηξη έχει γίνει εκτός του πούλμαν και υπήρχαν εκρηκτικά στη διαδρομή που ακολουθούσε η ομάδα για να φτάσει στο γήπεδο. Η Ντόρτμουντ έχει επιβεβαιώσει την έκρηξη και τον τραυματισμό, όχι όμως και το όνομα του Μπάρτρα. Η γερμανική ομάδα σημειώνει ότι όλοι είναι ασφαλείς και πως δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος στο γήπεδο.


Πάντως, το Kicker πρόσθεσε ότι οι άνθρωποι του γερμανικού συλλόγου συζητούν με την UEFA το ενδεχόμενο αναβολής του παιχνιδιού. Αυτό επιβεβαιώνεται και από tweet που ανέβασε η ομάδα, στο οποίο αναφέρει ότι στις 20:30 (τοπική ώρα) θα γίνει εκ νέου σύσκεψη για το εάν θα λάβει χώρα ο αγώνας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της τοπικής αστυνομίας στην περιοχή έλαβαν χώρα τρεις εκρήξεις.!




 Ο αγώνας τελικά μετά από τελευταία ανακοίνωση αναβάλλεται για αύριο.! 





e-daily.gr

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *