Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017

«Πέρασε» με 153 «ναι» από την Ολομέλεια της Βουλής ο κρατικός προϋπολογισμός για το 2018


«Πέρασε» με 153 «ναι» από την Ολομέλεια της Βουλής ο κρατικός προϋπολογισμός για το 2018 , που φέρνει νέες επιβαρύνσεις για φορολογούμενους, μισθωτούς και συνταξιούχους.


Εκτός από τους... προφανείς, δηλαδή τους κυβερνητικούς βουλευτές, τον Προϋπολογισμό 2018 υπερψήφισε και η ανεξάρτητη βουλευτής Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, η οποία προέρχεται από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ένωσης Κεντρώων.

Σχετικά με την θετική ψήφο που έλαβε από την ανεξάρτητη βουλευτή, ο Αλέξης Τσίπρας προσερχόμενος στην αίθουσα των κοινοβουλευτικών συντακτών για την ανταλλαγή ευχών, απάντησε πως «το θετικό είναι ότι αντί να μειωνόμαστε, αυξανόμαστε» προκαλώντας έκπληξη σχετικά με το αν ο ίδιος θεωρεί ότι θα έπρεπε να έχουν αποχωρήσει βουλευτές από τον ΣΥΡΙΖΑ!

Απών από την διαδικασία της ψηφοφορίας ήταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Χριστόφορος Παπαδόπουλος, που αντιμετωπίζει προσωπικό πρόβλημα, αλλά με επιστολή ξεκαθάρισε ότι θα ψήφιζε θετικά αν ήταν παρών, καθώς επίσης και ο κ. Αριστείδης Φωκάς της Ένωσης Κεντρώων και ο ανεξάρτητος Νίκος Μίχος. Αξίζει να αναφέρουμε πως πρώτος όλων ψήφισε ο βουλευτής της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης καθώς δέχθηκε κλήση από το μαιρευτήριο ότι εκείνη τη στιγμή γεννούσε η γυναίκα του.




  

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *