Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Η συρρίκνωση ενός κόμματος..και οι συνειρμικές εμμονές ενός "ηγέτη"..





  γράφει ο Σταύρος Φυντικάκης



Ο ως "άνω εικονιζόμενος" είναι  ο τελευταίος Πρόεδρος του πάλαι ποτέ κραταιού ΠΑ.ΣΟ.Κ. και μοναδικός υποψήφιος..στο τελευταίο συνέδριό του..!! Ο ως ΄'ανω εικονιζόμενος" επέλεξε σήμερα που είναι η επέτειος της θριαμβευτικής νίκης του ΠΑ.ΣΟ.Κ του ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ στις 18/10/1981 να εξαγγείλει το νέο συνέδριο του (απο)- κόμματός του  (5,5% δημοσκοπικά πλέον) και απηύθυνε προσκλητήριο  στο ΟΛΟΝ ΠΑ.ΣΟ.Κ. για βοήθεια, κάνοντας ειδική μνεία στην "αριστερή πτέρυγα"..! Μετα την ανάδειξη του στην Προεδρία, το συνηθίζει αυτό να κάνει συνειρμικές αναφορές στη διαδρομή του, με τους Μεγάλους ηγέτες της Δημοκρατικής παράταξης Ε. Βενιζέλο και Ανδρέα Παπανδρέου...!



Βλέποντας τη δημοσκοπική καβαράθρωσή του, εξήγγειλε συνέδριο τον Φεβρουάριο του 2013 μήπως και προλάβει τα χειρότερα. γιατί έχει και χειρότερα...!! Μένει να δούμε αυτοί που τον ανέδειξαν στην ηγεσία του κόμματος, συμπεριλαμβανομένης και της "Αριστερής Πρωτοβουλίας", (η οποία μαθαίνω πρόσφατα δραστηριοποιείται....) τι θα πράξουν..Αλήθεια πιστεύει κανείς ότι ο ως "άνω εικονιζόμενος" έχει καμία σχέση με την ιστορική διαδρομή της Μεγάλης Δημοκρατικής παράταξης..? Πιστεύει κανείς  ότι αυτό που έχει απομείνει στο (από) - κομμα ΠΑ.ΣΟ.Κ, είναι το υγιές κομμάτι του ή οι Σφουγγοκωλάριοι  - οι βολεμένοι - αδρά αμειβόμενοι, κομματικοτραφείς, ενός σάπιου και πλήρως  αποσυντεθημένου πολιτικού σχηματισμού που όζει από παντού ?



Πρέπει να αισθάνεστε περιχαρείς και εσείς που τον ψηφίσατε και εσείς που τον αναδείξατε στην ηγεσία του κόμματος ..συμπεριλαμβανομένης και της υποτιθέμενης "αριστερής πρωτοβουλίας"  ΠΑ.ΣΟ.Κ.! 
Ναι μην γελάτε ...υπάρχει ακόμη και αυτή..μέσα στο από -κομμα  ΠΑ.ΣΟ.Κ!

 e-mail:stfintikakis@gmail.com



 

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *