Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Προσπαθούν να διαμελίσουν την κοινωνία..!!

Γράφει ο Σταύρος Φυντικάκης
Για να τελειώνουμε με την προσπάθεια διαμελισμού της κοινωνίας και όσων επιχειρούν να σπείρουν τη διχόνοια και την αντιπαλότητα, ανάμεσα σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα..Η μείωση μισθών και συντάξεων του δημοσίου αλλά και του ιδιωτικού τομέα , πολύ δε περισσότερο οι απολύσεις, έχουν σαν επακόλουθο τη μείωση της αγοραστικής δύναμης των Εργαζομένων, με την ταυτόχρονη μείωση της ζήτησης και κατ' επέκταση της κατακόρυφης πτώσης του τζίρου των επιχειρήσεων, καθώς επίσης και την περαιτέρω μείωση αυτής καθ' εαυτής της παραγωγικής διαδικασίας. Αποτέλεσμα όλων αυτών, σε συνδυασμό με την παντελή έλλειψη προγράμματος παραγωγικής και αναπτυξιακής ανασυγκρότησης της χώρας, είναι το κλείσιμο αρκετών επιχειρήσεων, με συνέπεια την δραματική μείωση των θέσεων εργασίας και την εφιαλτική αύξηση της ανεργίας στον ιδιωτικό τομέα..!!
 e-mail:stfintikakis@gmail.com

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
•Δεν επιτρέπονται τα «greeklish» (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες) και η γραφή με κεφαλαία (Caps) .
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
Προσοχή: 1. Η σελίδα λειτουργεί σε εθελοντική βάση. Τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.
2. Όσοι και όσες απευθύνονται στη διαχείρηση με απορίες και ερωτήσεις είναι απαραίτητο να αναγράφουν και το e-mail τους για τη δυνατότητα απάντησης.



                       
                       

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *