Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Ανάκληση της απόφασης μετάθεσης του Περιφερειακού Διευθυντή του ΣΔΟΕ

Μετά τον θόρυβο που προκάλεσε η σκανδαλώδης μετάθεση του Περιφερειακού Διευθυντή του ΣΔΟΕ Νίκου Παναγιωτόπουλου, ο οποίος είχε αναλάβει την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ,συμφωνά με πληροφορίες παρενέβη ο υπουργός οικονομικών κ Στουρνάρας και η απόφαση της μετάθεσης ανακλήθηκε.
Συγκεκριμένα ο κ Παναγιωτόπουλος είχε αναλάβει να διαλευκάνει την υπόθεση της λίστα Λαγκάνρτ λίγες ώρες πριν, ωστόσο με μία σκανδαλώδη παρέμβαση του, ο υφυπουργός Οικονομικών Νίκος Μαυραγάνη μετέθετε το Περιφερειακό Διευθυντή του ΣΔΟΕ Νίκο Παναγιωτόπουλο.

Μόλις χθες ο Οικονομικός Εισαγγελέας κ. Πεπόνης με επείγουσα εισαγγελική εντολή ανέθεσε στον κ. Παναγιωτόπουλο την έρευνα για την λίστα και στην ουσία λίγες ώρες μετά ο υφυπουργός οικονομικών προσπάθησε να τον «ξηλώσει» από την υπόθεση.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι οικονομικοί εισαγγελείς από την στιγμή που γνωστοποιήθηκε η υπόθεση της λίστας με τους μεγαλοοφειλέτες – φοροφυγάδες ψάχνουν αδιάφθορα και έντιμα στελέχη στο ΣΔΟΕ προκειμένου να ξεκαθαρίσουν την υπόθεση. Ο κ. Πεπόνης φέρεται να είχε καταλήξει στο πρόσωπο του Νίκου Παναγιωτόπουλου ως άνθρωπο εμπιστοσύνης
http://www.koutipandoras.gr/
 e-mail:stfintikakis@gmail.com

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
•Δεν επιτρέπονται τα «greeklish» (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες) και η γραφή με κεφαλαία (Caps) .
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
Προσοχή: 1. Η σελίδα λειτουργεί σε εθελοντική βάση. Τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.
2. Όσοι και όσες απευθύνονται στη διαχείρηση με απορίες και ερωτήσεις είναι απαραίτητο να αναγράφουν και το e-mail τους για τη δυνατότητα απάντησης.



                       
                       

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *