Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Ακριβές αντίγραφο του εγγράφου για το γερμανικό προϋπολογισμό ζητεί ο Αλέξης Τσίπρας

Ακριβές αντίγραφο του γερμανικού εγγράφου στο οποίο περιλαμβάνονται τα περί εποπτείας και δημιουργίας δεσμευτικού λογαριασμού ζητεί ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο κ. Τσίπρας, «στις 23 Οκτωβρίου 2012 και μετά από τη συνάντηση των αρχηγών της τρικομματικής κυβέρνησης διέρρευσαν δημοσιογραφικές πληροφορίες ότι έχει αποσταλεί, από τη γερμανική προς την ελληνική κυβέρνηση,
έγγραφο για τη δημοσιονομική διακυβέρνηση της χώρας».
«Το περιεχόμενο του εγγράφου δημοσιοποιήθηκε στον ηλεκτρονικό τύπο με τίτλο «Ενισχυμένη Διακυβέρνηση και Μηχανισμοί Ελέγχου» συμπληρώνει.
Επιπλέον, ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, εκτός από το ακριβές αντίγραφο ζητεί την αλληλογραφία στην οποία περιλαμβάνεται και το ακριβές αντίγραφο της απάντησης της κυβέρνησης.
Πηγή :  http://www.koutipandoras.gr/
 e-mail:stfintikakis@gmail.com

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
•Δεν επιτρέπονται τα «greeklish» (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες) και η γραφή με κεφαλαία (Caps) .
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
Προσοχή: 1. Η σελίδα λειτουργεί σε εθελοντική βάση. Τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.
2. Όσοι και όσες απευθύνονται στη διαχείριση με απορίες και ερωτήσεις είναι απαραίτητο να αναγράφουν και το e-mail τους για τη δυνατότητα απάντησης.



                       
                       

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *