Χορός εκατομμυρίων γύρω από λαθρεμπόριο καυσίμων, μυστικά κονδύλια, ΜΚΟ και τοπικούς άρχοντες υπό τη σκέπη του άλλοτε κραταιού δικομματικού συστήματος εξουσίας (Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ)

Λαθρεμπόριο

Συνελήφθησαν ο Γ. Σπανός (ιδιοκτήτης της ΕΤΕΚΑ και του Ατρομήτου) και άλλα 15 άτομα, ανάμεσά τους δύο κρατικοί υπάλληλοι, για λαθρεμπόριο καυσίμων. 4,5 εκατομμύρια λίτρα ναυτιλιακού πετρελαίου και 3,5 εκατ. φοροδιαφυγής η διαπιστωμένη αξία της υπόθεσης, που εκτιμάται ότι είναι πολύ μεγαλύτερη. Κακουργηματικού χαρακτήρα οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν.

ΜΚΟ

Μετά την "υπόθεση Άλεξ Ρόντος", στη δίνη του κυκλώνα και η οργάνωση "εθελοντικής πυρόσβεσης" του Ν. Σαχινίδη, η οποία συνδράμει το σημερινό σύστημα διοίκησης, με τις συστάσεις και των Γερμανών.

Μυστικά κονδύλια

Μαύρο πέπλο πάνω από "απόρρητες δαπάνες" εκατοντάδων εκατομμυρίων του υπουργείου Εξωτερικών, που τροφοδοτούνται και από τα κονδύλια για τις ΜΚΟ, όπως αποκαλύπτει η "Αυγή".

Αυτοδιοίκηση

Να δοθούν αμέσως στη δημοσιότητα, και πάντως πριν από τις εκλογές, τα ονόματα των δημάρχων που βρίσκονται στη "λίστα Νικολούδη" και κατηγορούνται για φοροδιαφυγή και "μαύρο χρήμα" ζητούν ΚΕΔΕ και ΣΥΡΙΖΑ.


http://www.avgi.gr/