Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020

Προκαλούν και δεν ντρέπονται – Θεοχάρης: Η χώρα είναι σε μια «ζηλευτή θέση» στους θανάτους από κορωνοϊό

 


Δεν έφτανε ο Άδωνις Γεωργιάδης, υπουργός Ανάπτυξης κι Επενδύσεων, που δήλωνε πως πανηγυρίζει γιατί είμαστε καλύτερα από το Βέλγιο – όπως υποστήριζε – σε νεκρούς. Έχουμε, πλέον, και τον Χάρη Θεοχάρη, υπουργό Τουρισμό, ο οποίος από το βήμα της Βουλής δήλωσε:

 

«Για το αν είμαστε σε καλή θέση. Τριακοστή στους θανάτους είναι η χώρα μας στην Ευρώπη, τριακοστή, σε μια ζηλευτή θέση. Δεν θα θέλαμε ούτε έναν θάνατο. Η κυβέρνηση δεν χαίρεται για την προσπάθειά της, τα αποτελέσματα δεν είναι δικά της» (βίντεο παρακάτω).

 

Ο κύριος Χάρης Θεοχάρης είναι ο ίδιος που το καλοκαίρι, όταν η κυβέρνηση αύξανε την πληρότητα στα πλοία από 80% από το 60% (και 85% από το 65% για τα πλοία που διαθέτουν καμπίνες), ισχυριζόταν:

 

«Τα πλοία, σε γενικές γραμμές – δεν είναι όλα τα πλοία έτσι – έχουν ανοιχτούς χώρους. Έχουν τα καταστρώματα. Υπάρχει και η μάσκα. Το ζήτημα δεν είναι τόσο ένας συγχρωτισμός για 2-3 ώρες, όσο εάν τηρούμε τους κανόνες και εάν βλέπουμε τον υπόλοιπο κόσμο γύρω μας ως ένα κόσμο ο οποίος δυνητικά μπορεί να έχει τον φορέα».

 

Η αποκρουστική πολιτικής της κυβέρνησης με τους νεκρούς της πανδημίας συνεχίζεται. Προκαλούν χωρίς τέλος.

 



Θα ρωτάγαμε εάν ντρέπονται, αλλά – το εχουμε ξαναγράψει – γνωρίζουμε ότι δεν ντρέπονται. 








πηγή


0 comments :

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *