Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020

Φιάσκο με το εμβόλιο κορονοϊού: Ο Κικίλιας υποσχόταν 700.000… και τελικά θα είναι μόνο 300.000! (video)

 


Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας αποκάλυψε σήμερα ότι τελικά μόνο 300.000 δόσεις εμβολίου θα έρθουν στην Ελλάδα τον Ιανουάριο και επομένως θα εμβολιαστούν μόνο 150.000 άνθρωποι αφού η αναγκαία δόση είναι διπλή.

 

«Ούτε καν όλοι οι υγειονομικοί, οι εγκατεστημένοι σε δομές όπως γηροκομεία και οι ευπαθείς ομάδες δεν θα εμβολιαστούν» σημειώνουν κυβερνητικές πηγές που εκφράζουν την απογοήτευσή τους γι αυτή την εξέλιξη, γνωρίζοντας πόσο μεγάλη πολιτική επένδυση έχει γίνει στον εμβολιασμό.

 

«Έχουμε καλά και κακά νέα για το εμβόλιο. Θα πάρουμε γρηγορότερα τα εμβόλια, αλλά θα πάρουμε λιγότερα. Όλη η Ευρώπη θα πάρει λιγότερα, επομένως και η Ελλάδα θα πάρει πιο λίγα. Το πρώτο εμβόλιο είναι πολύ πιθανόν να γίνει πριν το τέλος του χρόνου» ανακοίνωσε ο Στ. Πέτσας.

 

Οι δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου, ακυρώνουν πλήρως τις δηλώσεις του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια, τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν με απόλυτη σιγουριά δήλωνε ότι θα έχουμε, μέσα στον Δεκέμβριο μάλιστα, περισσότερες από 700.000 δόσεις του εμβολίου.  

  













0 comments :

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *