Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

Ο Κοτζιάς ενημερώνει τους πολιτικούς αρχηγούς για το Σκοπιανό..!



Τηλεφωνικές επικοινωνίες με πολιτικούς αρχηγούς και κόμματα ξεκίνησε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, στο πλαίσιο ενημέρωσης σχετικά με τις εξελίξεις στο Σκοπιανό, αλλά και γενικότερα για τα εθνικά θέματα, όπου εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αναμένεται να τεθούν επί τάπητος και οι Ελληνοτουρκικές σχέσεις.

Ο κ. Κοτζιάς ήδη επικοινώνησε κατ’ ιδίαν με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά και αναμένεται να συναντηθούν την επόμενη εβδομάδα, με πιο πιθανή ημερομηνία την Μεγάλη Τρίτη 3 Απριλίου. Όπως φέρεται να της είπε, θα προχωρήσει σε αντίστοιχα τηλεφωνήματα και σε άλλους αρχηγούς των κομμάτων του συνταγματικού τόξου, και θα τους ζητήσει, μόλις επιστρέψει από τη Βιέννη, να πραγματοποιήσουν συναντήσεις προκειμένου να τους ενημερώσει.  

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ήδη κλειδώσει για την επόμενη εβδομάδα η συνάντηση Κοτζιά με τον Σταύρο Θεοδωράκη, χωρίς βέβαια ακόμη να έχει προσδιοριστεί η ακριβής ημέρα.

Εξάλλου, σημειώνεται, πως ο κ. Κοτζιάς επικοινώνησε με τον αρμόδιο τομεάρχη Εξωτερικών της ΝΔ, προκειμένου να ζητήσει συνάντηση με τον κ. Μητσοτάκη για να τον ενημερώσει, ωστόσο ο κ. Κουμουτσάκος φέρεται να ζήτησε από τον ΥΠΕΞ  να ενημερώσει τον ίδιο και ότι δεν χρειάζεται να συναντηθεί με τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, εκτός αν θέλει ο πρωθυπουργός να συναντηθεί κατ' ιδίαν με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.    








































thecaller.gr

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *