Κυριακή 24 Μαρτίου 2024

Πρωτοβουλία Ανδρουλάκη για πρόταση δυσπιστίας μετά το δημοσίευμα σοκ για μοντάζ στις συνομιλίες του σταθμάρχη..

 Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ καλεί τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και αναλαμβάνει πρωτοβουλία για πρόταση δυσπιστίας.

 

Την πρωτοβουλία για την υποβολή πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης ανακοίνωσε ότι αναλαμβάνει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με δήλωσή του.


Το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας "Το Βήμα", που κάνει λόγο για "μοντάζ" στις συνομιλίες του σταθμάρχη το μοιραίο βράδυ της τραγωδίας των Τεμπών, αποτελεί θρυαλλίδα πολιτικών εξελίξεων, με τον Νίκο Ανδρουλάκη να καλεί σε συστράτευση τα κόμματα της αντιπολίτευσης.


"Γι’ αυτό υπάρχει μόνο ένας δρόμος: η πρόταση δυσπιστίας. Αναλαμβάνω τη θεσμική πρωτοβουλία και καλώ όλα τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων" ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

"Οι σημερινές αποκαλύψεις αποδεικνύουν ότι το έγκλημα των Τεμπών είναι ένα διαρκές έγκλημα. Είναι εξοργιστικό ότι την ώρα που 57 άνθρωποι έχασαν με άδικο και τραγικό τρόπο τις ζωές τους, την ώρα που θρηνούσαν οι οικογένειές τους και εκατομμύρια Έλληνες σκέπτονταν ότι στο μοιραίο τρένο θα μπορούσαν να είναι τα δικά τους παιδιά, κάποιοι είχαν την προτεραιότητα να αφαιρέσουν συνομιλίες του επίμαχου σταθμάρχη, να τις χαλκεύσουν και να τις διοχετεύσουν σε φιλικά μέσα για να ενισχύσουν το αφήγημα περί ανθρώπινου λάθους", πρόσθεσε.


"Κι όλα αυτά πριν τις παραλάβει η Αστυνομία και η Δικαιοσύνη. Απέναντι μας έχουμε μια αδίστακτη αγέλη εξουσίας, που καταπατά ανθρώπινα δικαιώματα και υπονομεύει το κράτος δικαίου" κατέληξε αυστηρά στο μήνυμά του.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής, η Νέα Αριστερά γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της ότι θα στηρίξει την πρόταση δυσπιστίας.

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *